Fixarn

Kom precis hem efter att ha varit på en verkstad där de har bytt lamporna på bilen. Skulle även bytt vindrutetorkare men de fanns inte inne, så jag får komma in nästa vecka igen.. Menas problemas.
Svängde förbi Fredric på jobbet och lämnade av mobilen som han glömt hemma imorse. Han såg lite trött ut. Men det hade jag nog också gjort om jag gått upp 7 imorse ;) (så himla glad att jag inte jobbar!!!)

Oh, städerskorna hittade en STOR frågel inne i ett av rummen som någon av katterna hade släpat in inatt. USCH! Jag är bara JÄTTE glad att jag slapp ta det :P

Pratade med syrran förut. Stackarna, det slutar inte regna på dem! Regnat konstant sen de åkte förra söndagen. Nu satt dem vid internet och letade flyg till något varmt ställe! (Borde det inte vara varmt och skönt i Italien?) Synd är det iaf om dem..

Måste äta någon lätt lunch nu.. Kan ju inte äta för mycket eftersom Fredric kommer hem om ett par timmar och då blir det middag. (Taco står på menyn.) Tror det blir lite kyckling och potatis nu..

Ikväll är det match. Sverige-Ryssland.. Tror nog att det blir 2-1 till Sverige.. Hade varit roligt för dem. Tror dock inte att de kommer mycket längre än såhär. Men det dumma är ju att det är maraton med Sex And The City på 3an också! Vill ju se, även om ja har sett alla avsnitt MÄNGDER av gånger..

o.a.u.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0