hemsk natt

Jag har max sovit 50 minuter inatt! ÅHHH! Varit hur trött som helst, men haft så jäkla ont att det bara inte gått.. Vänt och vridit på mig ungefär var 10 sekund har det känts som..
Fredric har inte heller sovit så mycket inatt, men duktig var han iaf när han ändå gick upp till tentan.. Kommer gå jätte bra för honom tror jag!

Det är verkligen toppen väder idag med. Inte så ball att sitta i en bil i 3 timmar, men vi kanske hinner sitta ute lite när vi kommit fram innan vi måste  göras oss iordning för att åka.. Hade varit skönt :)

Kommer inte hinna skriva något senare idag så jag hör av mig när jag kommer hem till Linköping imorgon igen.

Önskar er en härlig helg i värmen! puss å kram

Utepub

Precis kommit hem från ett par timmar på utepuben i Amfi. Det var så himla mysigt! Satt med alla vänner och pratade och skrattade och mös.. Verkligen saknat alla!!
Fredric kom en stund också. =) Det var en tävling som vi var med i.. Kenny målade mig som en clownfisk.. Inte vackert vill jag lova :P

Nu ikväll blir det kycklinggryta tror jag och sen oceans twelve! Imorgon göteborg!

Puss

varför?

Jag vet inte vad som hände men jag bara sjönk ihop precis innan jag skulle gå ut.. Ligger nu istället nedbäddad i sängen och vilar.. Känner mig fortfarande febrig och väldigt matt i kroppen. + all denna helvetes värk.. Vill bara att den ska försvinna.. Varför kan den inte göra det???

fixat och klart

Halva dan har typ gått och jag har hunnit med allt som jag ville..
Sammanfattningen är klar nu och det är väldigt skönt. Behöver jag inte ha dåligt samvete över att jag inte kommer vara här i helgen, eftersom de inte kommer sitta med den.. :)
Kom iväg till Tornby och köpte syrrans studentpresent och kort till både henne och pappa. Hämtade ut min medicin också.. Skönt att de fanns inne!
När jag kom hem hade hjärtat fixat lunch! Söto!

Fredric och jag går till campus vid 2 och sen lägger jag nog mig ute i solen en stund! Det är helt otroligt varmt idag!!!

Kram

Äntligen Fredag!

Det är så underbart att det är fredag! Bara lite kvtill idag och sen så är det 2,5 dagar LEDIGT! Såå underbart!!
Varit vaken i nästintill 3 timmar, men ändå inte fått något gjort. Är nu nyduschad och är tveksam till vad jag valt att ta på mig idag.. Frågan är om det är för varmt.. jaja, det märker jag när jag väl kommer ut.

Va klockan rusar iväg hela tiden! :)

Nu ska jag skynda mig så ja kommer i tid.. Men först 2 bilder från igår..


Fredrik och Sandra


Oscar och Lottu!


Kram på er! Ha en bra dag

speed och ett kallt glas juice

Så ser min torsdags kväll ut och det är faktiskt helt okej! Lugnt och skönt.. Fredric sitter vid min fotände och läser nya Veckans Affärer! Sötnosen! :)
Fortfarande helt svimfärdig! Känner mig febrig, pga inflammation i lederna. Inte bra..
Dock fått pratat med lite gamla vänner ikväll! Jätte kul! Johannes och Ante. Saknar er verkligen. Ska bli kul att se er i sommar! =)

Nä, nu ska jag kolla klart på filmen, sen blir det nog sängen! Sov så gott så hörs vi imorgon!

kram

Rapport inlämnad!

Det går inte att beskriva hur skönt det är! 9,5 timma blev det idag. Imorgon ser det dock ut att bara bli 2! Åh va underbart! Ska korrläsa sammanfattningen som ska in på söndag. Den såg faktiskt bra ut idag, men lite mer fel kan vi säkert hitta! =)
3 av 7 i gruppen drog direkt till HG för att "fira", medans resten va för trötta.. hehee.. Hade så gärna gått..

Morgondagen ser konstig ut.. Jobbiga tider som är inbokade.
10-12 är det kvtill
12 -> är det utepub i Amif
14.00 är det dags att tacka CC för allt iår!
16-> är det tackfest för avgående festerieter & fadderister med lekar och mat och dryck i Amfi!

Däremellan så måste jag verkligen iväg och köpa present till syrran och kort till pappa.. Får nog åka direkt vid 12.. Kan ju inte ta allt för lång tid..
Kvällen blir det ingenting.. Det är SommarX, men jag pallar inte.. Pappas 50 årsfest är ju på lördag! Måste vara så pigg ja nu kan vara tills dess..

Nä, jag såg att Fredric hade fått hem DRÖMMEN idag, så nu ska jag lägga mig i soffan och läsa den!

Kram på er!

fint väder ute, kallt inne

Blev lite mer än 1 timma sen till campus imorse! Jävla helvetes kropp som inte vill! Har nu en liten paus efter 1 timmars jobb. Går riktigt bra idag. Lisa och Oscar sitter och granskar rapporten medans Lottu, Alicia, Sandra och jag sitter på den 6 sidiga sammanfattningen! Guld värt om vi blir klara med allt idag!

Nej åter till detta! Skriver när jag har mer tid! :)

kram

snart upp igen?

Kvällen har bara försvunnit. Ska ju snart upp igen och ta mig till campus. Känns tungt..
Kollat Greys och nu är det SATC som gäller. Känns som om jag kan somna stående, men det värker så i mina leder!

Ska bädda ner mig och zappa runt lite tills värken lagt sig och sen somna fort som fn! :P
Hoppas ni haft en mysig kväll! Sov så gott sen! kram på er alla

slutkörd...

Varit hemma i typ 40 minuter. Svimmade nästan direkt i sängen.. Fy vad om jag har.. Och vad jag är slut! (en liten kombo)
Men projektet ska in IMORGON!! Så himla skönt! Sen är det ju BARA sammanfattning, presentation och eventuellt komplettering kvar..
Imorgon är det samling kl 8 iaf och sen köra tills vi är klara! Orkar inte ens tänka på det..

Måste imorgon eller på fredag åka till stan och handla studentpresent till syrran, kort till pappas present i helgen och hämta min medicin.. Blir väl troligen på fredag som det känns nu.. MÅSTE verkligen göras innan lördag!

Nu ska jag återgå till mitt vilande och Vänner som snart börjar på 5an! =)

kram

massa plugg kvar

Fortfarande kvar i pulen. Riktigt trött nu.. Ena sekunden så känns det som om allting går kanon, och nästa så känns det som om vi inte ska hinna klart :/ Men det ska nog gå..
Ändå varit en rätt så skön dag. Hela förmiddagen så låg vi ute och korrläste i gräset, lunchen blev också ute! Några timmar inne vid datorn och sen en glasspaus ute! =)

Kollat lite lägenheter under våra pauser. Vill flytta!!!

Tillbaka till plugget! kram kram

onsdag..

Har precis anlänt till pulen.. Dags för att få ihop denna rapport!
Hade svårt att ta mig upp av två anledningar idag.. Hade jätte ont, men sen var jag så himla trött!!!

Nä nu ska jag sätta fart.. Ha en bra dag! kram


Gonatt

Precis sett ett sånt stört spännande avsnitt av Criminal Minds.. Åh va bra det var! Nästan så att jag bet i täcket :)

Nä nu blir det sova.. Klockan står på 8 imorgon. Lite sovmorgon iaf :)

Sov så gott.. Kram

snart sommar!

Jag vill gå gärna ut och grilla i det fina vädret idag, men det får bli en annan dag..
Har suttit och drömt mig bort nu i 1 timma om sommaren. Om allt som jag inte ska göra :) Fint väder så jag kan ut och åka inlines. Det är så skönt!

Ska göra klart maten nu och sen blir det GOSSIP GIRL!

puss

fint!

Håret blev faktiskt riktigt bra! Gillar när mitt hår är mörkt.. Tar och fixar en bild till imorgon så ni får se!

Fredric tog en paus i plugget när mitt hår var klart, så vi gick ut och gick i 1 timma. Mina leder var inte så glada över det, men jag mådde väldigt bra av det. Vi gick runt i värmen och pratade om allt och inget. Så mysigt så!
Fredric sitter nu vid köksbordet och pluggar inför tentan på lördag och jag ska kolla igenom rapporten en liten stund innan det blir matlagning...

Ut i solen och njut! :) kram

vad har jag gjort?

Sitter nu med en mörk toning i håret som snart ska tvättas ut.. Ghaa.. :S Får se hur detta blir :P (tur är väl att färgen är kvar i 20 tvättar!) =)

?

Vart har dagen tagit vägen egentligen? Klockan är snart redan 4!!
Fixat lite med projektet som jag skulle göra, känns skönt!
Hos psykologen gick det bra.. Vi satt och diskuterade allting som hänt under våren med alla läkarbesök hit och dit.. Sammanfattning inför sommarlov kan man säga =)

Syrran ringde förut och sa att kjolen som jag var på jakt efter var slut i hela GBG.. Attans också! Jag som så gärna ville ha den!! Men men.. Får hitta någon annan istället :)

GB ringde och kollade om Fredric och jag kunde tänka oss att vara kattvakt/husvakt under 1 vecka i sommar, då de kanske ska utomlands.. Sa självklart, eftersom jag inte ska göra någonting i sommar, och 1 vecka i deras hus blir ju som lite extra semester =) Men det var inte bestämt än, för de har inte börjat leta resa än..

Anyways.. Ikväll är det Gossip Girl! Yeayh =) Kram kram

tisdag

Ännu en dag då solen skiner. Helt underbart ju! Kan man våga tro att den ska stanna hela sommaren? Ingen ide att hoppas för mycket! =)

Fredric är iväg och lämnar in ett PM på campus så det blir frukost tillsammans när han kommer hem om en liten stund. Ska bli gott!
Sen blir det plugg fram till ungefär halv 2 då det är dags för ännu ett läkarbesök. Sen blir det väl fortsättning i eftermiddag.. Det är så himla mycket skönare att plugga hemifrån. Då kan jag lägga mig och vila när jag känner att jag inte klarar mer, kan ta kortare pauser mm. :)

Nu blir det till att bädda sängen! Kram och ha en bra dag!

mätt!

Ligger i mitt hjärtas knä i soffan, som zappar mellan fotbollen och CSI..
Har fixat metoden (duktigt =) ), lagat god mat (spaghetti och köttfärssås) och plockat iordning här hemma.. Hann aldrig med att vila.. Dumma mig! Har inte tid! Hemskt men sant.. Vet att min hälsa måste komma först, men det går inte nu..
En sak idag har iaf gjort mig glad och det var att det ska bli kanonväder i sommar! =)

Nu ska jag mysa med mitt hjärta resten av kvällen! Inte sett honom på hela dagen juh!!

Kram på er, så hörs vi imorgon!

hemma från ett lååångt test

Kom hem för nästan en timma sedan nu... Det var ett intressant test.. Hann dock göra alla saker idag, så jag slipper gå dit nästa vecka.. Men jag kan lova att jag är helt slut!
Hon hinner tyvärr inte klart att utvärdera det innan sommaren, så svar får jag inte förrän den 12 augusti..

Borde verkligen sätta mig med metoden nu, men jag vette fn om jag orkar. Är helt slut.. Kanske vilar 1 timma och tar tag i det då..
Såg att jag hade en toning hemma som jag kanske borde slänga i.. Har en riktig utväxt, hade varit skönt att se okej ut i håret på lördag... Ingen ide att boka tid och färga nu, eftersom jag ska göra det i slutet på sommaren.. Kommer rättare sagt inte finnas någon tid..:)

Hm, jag får fundera lite.. Och rådfråga min älskade sambo :)

Kram på er och ha en trevlig kväll

lunchdags..

Har kommit igenom hela rapporten nu iaf med lite ändringar.. Eller så lång den är för tillfället :)
Sitter och väntar på att maten ska bli klar.. Hungrig! Såg att jag måste rensa mitt minneskort till kameran på
bilder.. Eller jag har ca 300 kort kvar att ta, men varför ha dem liggandes därpå :P
Har lite bilder från förra gången jag var på västkusten...


min älskade syster & moi


Niklas och Charlotte


Lisp och Oscar KvTillar


Joel & moi i pc-pul


Lottu & Alicia
Fredric och jag

min söta kusin Victor på hans 8 års dag...


Nej nu ska jag äta och sen blir det sjukhuset!! Hörs ikväll!

kram


Tävling med Hanna Björkstedt



Gå in här och tävla om en plåtning med fantastiska Hanna! UNDERBARA bilder vill jag lova!!

måndag igen...

Åh, 2 veckor kvar nu! Vill att tiden ska SPRINGA iväg.. Vill ha ledighet! Vill ha sommar!

Blev inget campus för min del idag heller... Lyckades ta mig upp för 1 timma sen och känner att min kropp är inte på topp! Har nyss ätit frukost och ska nu sätta mig med rapporten och läsa igenom ett par timmar innan det är dags att spendera hela eftermiddagen på sjukhuset..

Ha en bra dag! kram

en vecka till som gått..

Jag är helt slut.. Mina fotleder är stora som bollar och fy fan va de ömmar också.. Har haltat runt på Maxi och känt mig som en 80 åring.. Imorgon är det samling kl 8, hur fan det nu ska gå.. Får sätta kl och kolla hur det känns och så får jag se om jag går dit kl 8 eller lite senare.. Kommer ju missa hela eftermiddagen pga mega långt läkarbesök!! Det ska bli spännande..

Nu är iaf all mat upppackad och Fredric sitter i soffan med en kall öl, medans ett glas med sockerdricka väntar på mig =) (låter inte så glammigt men vad ska man göra när man äter tråkig meds hela tiden så man inte kan dricka alkohol...)
Tänkte lägga upp lite bilder från senaste veckorna imorgon eller på tisdag. Var ett bra tagsedan nu.. Glömmer bort det liksom..

Iaf, kram på er så hörs vi imorgon!

Mors dag

Grattis alla kära mödrar på Mors Dag idag.. Jag önskar att jag kunde vara hos min mamma idag, men jag får ta och fira henne nästa helg istället.. :)

Håller på med tvätten lite, och har nu även precis lagat god mat.. Stekt kyckling med kall sås till.. Åh va gott det ska bli. Gordon Ramsey på tvn också.. Inte helt fel kväll... Dock så känner jag att lederna bara blir värre och värre.. Går runt med mina klumpiga handledsskydd och haltar runt..

Ska efter maten åka och handla lite mat.. Känns så sent men det måste verkligen göras..

Ha en toppen kväll!! kram

lördag

Efter ett par timmars sol ute, så har den nu gått i moln. Är glad att jag lyckades få 1 timmas värme ute iaf..
Fick bara en liten uppgift av gruppen och det var att fota Nintendo Wii:et.. Inget annat.. Skönt för mig iaf..

Har nyss duschat och ska lägga mig och vila.. Kväll blir det tvätta och handla lite mat.. (typ mjölk, juice och sånt!)

Kram på er

god morgon

Vaknade för lite mer än 1 timma sedan och har så himla svårt att röra mig.. Messade gruppen och sa att jag inte kunde komma till campus idag och bad om att få något skickat till mig, så jag kan fixa hemifrån.. Får hoppas att de gör det..

Åh jag visste att Charlotte Perrelli skulle bli ett fiasko! Mohahaa.. Kollade inte på själva finalen utan bara när poängen gavs.. Björn Gustavsson var ju bara helt underbar!! Så himla söt! =)
Efter poängräkningen blev det Criminal Minds, vilket var ett SUPER spännande avsnitt igår, och sen blev det sova.. Lyckats sova hela natten, men drömt väldigt väldigt jobbigt.. Men det är skönt att vakna och inse att allting är som det ska vara =)

Önskar er alla en toppen dag!!

kram

lördag kväll..

Kvällen blev mycket bättre än vad jag trott..
Åt en jätte god kycklingburgare från donken framför Las Vegas.. Sen gick my love och jag ut och gick i 1 timma. Mina fotleder var inte alls med på det, men kände att det behövdes..
Nu sitter vi i soffan och kollar på ms marple och kollar in presenter på internet.. Studentpresent till syrran och 30 års present till Micke. Ingen aning alls till någon av dem :/ Jag som brukar vara så bra på detta.. Dock så har vi en ide till Charlotte nu, men kan ju inte skriva det här ;)

Nä, nu stänger jag av datorn för dagen. Imorgon är det campus igen kl 10..

Sov så gott sen och hoppas kvällen har varit bra! kram

Ingen bra dag...

Inte alls på topp idag. Har så sjukt ont och är trött och sliten.. Hinner aldrig vila upp mig..
Har sovit nu i eftermiddag i lite mer än 2 timmar, men blev inte piggare för det..

Nu ska mitt hjärtat och jag iväg och köpa donken! Inte ätit än idag..

puss och trevlig kväll

btw

F har kommit in på Universitetet i Bayreuth nästa vår! Grattis love!! (Kommer dock sakna dig, men tur att det bara är 1 termin :) )

Suttit här nu i 3 timmar och börjar bli riktigt uttråkad!!! Vill ut ifrån denna kalla pul till värmen!!
Blev ingen lunch med F tyvärr.. Får ta något när jag kommer hem istället..

Nej nu ska jag fortsätta.. kram

Lördag

Hann inte riktigt skriva innan jag gick hemifrån idag.. Sitter nu i en pc-pul och ska börja projekta..

Oceans eleven är så sjukt bra!!! Såg den igår med F! Älskar alla kommentarer och alla snygga killar... =)
Chokladpluddingen var kanongod också vill jag lova.. Var så mätt så jag orkade inte äta några chokladbollar, men den som spar han/hon har :P

Nej nu blir det plugg. Inte så kul med tanke ¨på att solen skiner ute!! Ska se min plutt till lunch och äta något gott.. =)

kram på er

tråkchock

Jag hade lite tråkigt så jag har precis gjort JÄTTE fina (och förhoppningsvis goda) chokladbollar =) (behöver ju inte äta dem idag :))
F gjorde lite tidigare chokladpudding till efterrätt idag. Med grädde!! Usch va onyttiga vi är, men det är ju faktiskt fredag! =)

Nu ska jag koka potatis med F åker iväg och köper lite mjölk!

Kram på er

fretag..

Inte riktigt hemma lika sent idag.. Skönt! Kan säga att sista timmen var sjukt oeffektiv. Vi gjorde ingenting verkligen. Satt bara och pratade passa skit! Och fummade. Speciellt Oscar och Lisa.. Men det var roligt =)
Känns som om flera saker börjar bli klara nu.. Skönt som skrutt. Imorgon så blir det samling kl 10 iaf.. Inte hela dagen. Kanske till halv 2-2?
Jaja..

Ska äta lite nudlar nu för jag är så himla hungrig!!! Inte ätit något sedan frukost imorse! (förutom några lösgodisar och druckit en pucko!) Ingen fantasi alls gällande maten ikväll. Lisa skulle grilla och Lottu skulle äta kött! Lät gott båda 2.. Iofs så lät allt gott när vi satt och pratade, bara för att jag är så hungrig!!!

MAT!!! ha en bra kväll!
kram

Helvetes natt

Jag är så sjukt trött.. Somnade runt halv 2 och vaknade strax efter 3.. Så har min sömn sätt ut inatt.. Jävligt kul! Lyckades dock somna vid 8 till ungefär halv 10 också.. Jävla helvetes skit värk...

Ska sätta mig och äta frukost nu och sen sakta göra mig iordning.. Måste verkligen komma iväg till Campus till 1 iaf..

Hörs sen. kram!

Darlings

Blivit förälskad i Dirty Sexy Money på 5an.. Tur som man har så går nästa veckas avsnitt på 9an nu :)
Lugn och skön tv-kväll.. Har dock väldigt  väldigt ont i mina leder.. Ingen ledig helg i helgen.. Plugg.. Men det blir nog efter lunch alla dagar för min del.. Känner mig taskig mot min grupp, men vad kan jag göra? Ingenting..

Nej åter till tvn.. Sov så gott sen.. Hörs imorgon! kramar

brandkåren på besök?

Kollade ut genom fönstret förut och tittut så stod det två brandbilar där.. Verkligen jätte lustigt när de hissades upp och åkte förbi vårat fönster med typ 1 meters marginal kändes det som :P Ingen aning om va de gjorde här, men det brann inte någonstans iaf :)

Nu blir det Lyxfällan och kycklinggryta! MUMS!

kram

en vecka kvar...

tils projektet skall in.. Känns hopplöst just nu, men ändå så tror jag nog att det ska gå bra.. Förstår bara inte hur vi ska lyckas producera sååå många sidor till.. Men men.. Ta det som det kommer.. Har iaf suttit i 4 timmar och bara diskuterat resultatet.. Imorgon blir det till att skriva ner allting också..
Hade med mig sockerkakan och de sa att den va den godaste de någonsin ätit (typ :P) =) inte dåligt.. hehee..
Åt glass ute i solen på en paus.. Det var riktigt härligt..

Nu är jag helt slut.. (som vanligt..) Ska lägga mig i sängen och vila ett tag innan jag tar tag i maten för kvällen. Blir kyckling av något slag.. Gott. Det var ett par dagar sedan nu..

Pratade med systrami för en liten stund sedan. Hon var i Stenungsund och kollade på när landslaget tränade inför EM.. "Åhh, där är Fredrik Ljungberg Therése!!" =) Söta syster.. (bara 2 veckor kvar till studenten nu!!)

Nä, hörs senare.. Kram på er

torsdag

Underbart att vakna och se solen skina geonom fönstret =)

Hade en lugn och skön kväll igår.. Åt massa frukt, kollade på älskade Grey's, spöade F i kortspel :) Kan ju knappast bli bättre :P

Dock inte sovit så bra inatt, så jag sov ut nu på fm istället för att bege mig tidigt till campus.. Ska dit till diskussionen kl 13 istället hade jag tänkt. Ska ta och baka en sockerkaka till alla i gruppen.. Kanske gör dem på lite bättre humör?!??!

Ha en bra dag allihopa!! kram

äntligen hemma

Nyss hemkommen från campus. Vet inte alls hur jag ska överleva detta i ytterligare 2 veckors tid?!??!! Kan någon hjälpa mig? Gick fn inte bra idag. Alla var jätte irriterade och trötta.. Gnäll och ilska och gud vet allt..
Imorgon eftermiddag ska vi iaf börja diskuttera resultatet! Vill bara bli klar nu!!!!!

Jag är så sugen på att baka någonting nu, för att bara slippa tänka, men vet inte om jag orkar. Skulle behöva rensa ur lite efter läkarbesöket idag... Mkt som snurrar just nu..

Nä, det blir myskläder och krypa ner i sängen.. Det är så kallt idag :S

Kram sålänge

lunch

Var nästan i 2 timmar på sjukhuset och det gick faktiskt rätt så bra.. Fick svara på en MASSA frågor gällande min koncentration och minnet och så.. Nästa vecka ska jag göra riktiga "test".. Typ hör, läs, rita test.. Ska testa min minneskapacitet och koncentrationsförmåga..

Åt sallad när jag kom hem för 1 timma sedan.. Nu ska jag iväg till Campus för plugg.. (Känner mig dock helt slutkörd och helst av allt skulle jag vilja/ och framförallt BEHÖVA vara hemma och vila..) Men men..

Ha en fortsatt bra em.. Kram

Onsdag

Solen skiner ute idag =) Kanske t.o.m är varmt och skönt! (men troligen ingenting man vill riskera :/)

Ska äta frukost med F nu innan han drar till bibblan i stan för plugg.. Tror inte jag åker förrän strax efter 10. Eller jag kanske ska sola innan? Eller efter? Hmmm, svårt val.. Skulle ju behöva att ha lite färg till pappas fest nästa lördag..

Nä nu blir det frukost och sen sjukhuset iaf.. Ha en bra dag! kram

oväntat besök

Åh, underbara Gossip Girl =) Dock bara 5 avsnitt innan säsongsavslutning.. Det är inte mkt :(

Min kusin Helena plingade på helt utan förvarning nu ikväll.. Det va jätte kul! Inte träffat henne på såå länge.. Sommarfräsch och allt :) Hon ska också på min fars fest nästa helg. Ska bli kul =)

Maten var kanongod förresten! =) Det känns dock ego att säga så när man själv lagat maten :/ hhehe..

Snart börjar Criminal Minds och sen blir det sova.. Upp TIDIGT imorgon. Sjukhuset. Suck! Inte alls sugen, men men..

Sov så gott! puss

tisdags trött?

Är precis hemkommen från campus.. Resten i gruppen tycker att allting går bra och att det känns positivt men det gör INTE jag.. Känns som om vi aldrig kommer att bli klara med detta.. Åhh, jag är helt slut.. Känns som om jag ska kollapsa vilken sekund som helst.. Precis ALLA leder i hela kroppen värker och ja vet inte va ja ska göra..

Har fortfarande inte gjort det som skulle gjort till läkaren imorgon.. Får ta det senare ikväll om jag piggnat till lite. (tror dock att sannolikheten till det är MKT MKT liten...)

Hungrig är jag också! Inte ätit sedan frukosten och då åt jag bara lite yoghurt! Blir lax och potatis lite senare. F hade nytt tagit något lätt..

Nu blir det sängen för min del. Ha en toppen kväll! Gossip Girl är ju tillbaka ikväll :D

kram

morning?

Har precis duschat. Det var väldigt skönt.
Vaknade inte förrän 12.10, men somnade JÄTTE sent inatt. Jävla skit värk.. Drömt konstigt också såklart.. Var ett tag sen nu.. Eller iaf lite över en vecka :P
Jag gick iaf från Gbg och efter 1 timmas prommis så var jag i Australien.. Hur najs som helst juh :P

Nu ska jag käka lite frukost och sen bege mig till Campus.. Hoppas ni får en bra dag. kram

ciao

Trött, ont och sliten ligger jag i soffan...
Åt en jätte god sallad till middag idag. Gjorde extra så vi har till lunch imorgon =) (duktiga therése)

Oh, fan jag har glömt att fylla i min "läxa" från läkaren.. Ska ju lämna in den på onsdag.. Får ta tag i det imorgon igen...

Nu ska jag kolla klart på high chaparall

kram

hemma igen..

Nyss landat hemma efter en halv dag på campus.. Gått rätt så bra tror jag iaf. Vet inte.. Suttit och börjat skriva på metoddiskussionen. Punktade upp allting och började sen blaja lite.. Bara att ta tag i det imorgon igen..

Hoppas att alla ni festerister får kul ikväll på Ughen!

För oss så är det tvätt som gäller om 40 min.. :/ Sjukt opepp, men bra att jag har my love som kan ta det idag :P
Mmm, tror vi ska göra en god sallad till ikväll.. Blev jag sugen på nu :)

kram på er

en sån hemsk natt

Usch.. Jag lyckades somna strax efter 12 faktiskt, men efter ca 45 minuter så vaknade jag va sån himla värk i hela kroppen. Går inte alls förklara hur... La mig i duschen i 45 minuter kanske och det blev lite bättre och kröp sen ner i sängen igen.. Tog dock ett par timmar för mig att somna..
Lederna värker nästan lika mycket idag som inatt.. Ska dock ta mig upp nu och äta frukost..
Sen in i duschen och ta mig till campus till kl 13. Pluggeli plugg plugg..

Festeriet ska på sista festerifesten ikväll :( Vill också gå!!!!

the bodyguard

Åh va bra den är! Såå många år sedan jag såg den sist, och jag har sett den såå många gånger, men den är lika bra varje gång =)

Mina käkar ballade ur för någon timma sedan. Kan inte tugga nu. Var längesedan det var så faktiskt.. Men men, käkarna är ju inte direkt någonting om man jämför med resten av kroppen, men det är lite bökigt att inte kunna tugga..

Imorgon är det plugg igen.. 9 är det troligen i pc-pul.. Inte bra för min kropp, men men..

Sov så gott..

en riktig söndag

Varit så skööön dag. Bara vilat. Kollat på Gossip Girl, spelat  spel med mitt hjärta.

Ni ikväll blir det pizza och the bodyguard! Kan ju inte bli bättre än så =)

kyla och tårar

Har nyss kommit hem från en prommis på 1,5 timma.
Jag gick inte HELA tiden.. Satt på en bänk och mest tänkte. Eller rättare sagt så grät jag mest hela prommisen. Kunde verkligen inte sluta.. Kände att jag ville träffa någon, men tyvärr så fick jag inte tag på någon här. Pratade dock med Pontus i 30 minuter. Det var skönt..
Det är tungt. Riktigt tungt.. Vill bara bli smärtfri..

NEEEEJJJ!

Vad hände egentligen? Sam kan ju inte få sparken??!? Ska Danny dö??!??!! Katastrof juh! Och självklart "to be continued.." Får vänta med spänning till nästa vecka!

Salladen var såå god. Nu har jag istället hällt upp en liten skål med less fat skruvar och ska med spänning kolla på CSI..

Oh, måste visa. Mor skickade en bild på min syster när hon lämnades av för sin bal. Så himla fin hon är :D



las vegas

Nu börjar Las Vegas och jag sitter även och pillar lite med bloggen för att få den lite snyggare.. Vet inte alls om den blir det men jag har ju inte så mycket för mig ikväll, så.. :)

ensam hemma

Sitter i soffan och kollar på den brittiska dokumentärserien Riskera allt i min ensamhet. F har försvunnit iväg på MajRaj! (hoppas du får kul plutt!)

Har verkligen varit en lugn och skön dag. (precis vad jag har behövt!) Lyssnat på Maroon 5s gamla skiva, F ville spela kort mot mig igen (och självklart så vann jag IGEN =)), kollat på the Hills och ätit en lätt lunch.

Blir en skön kväll framför tvn för min del. Las Vegas kl 8, sen CSI kl 9, fortsättning i Brottskod försvunnen kl 10! =) Ska nog göra en god kycklingsallad.. Hade varit gott =)

Vad F märkte när han gick, var att nycklarna satt kvar i dörren sen igår kväll!!! INTE bra! Tur att vi har såna toppen grannar att de satt kvar och ingen har tagit sig in :P

slappande

Är färdigduschad och har på mig en mysklänning från Bondelid med huvtröja. Älskar den! =)

Blev 2 omgångar av texas hold'em och självklart så vann jag båda 2 :D mohhaa.. Stackars hjärtat. Längesedan han vann nu, kanske ska låta honom vinna nästa gång? Eller inte ;) hehee..

Ute regnar det och är grått.. Pappa springer gbg-varvet idag. Syrran ska på balen! =) Hon kommer vara så himla fin =)

Nä, nu ska jag lägga mig och lyssna lite på musik. ha en bra dag =)

lördag

Stardust var riktigt riktigt bra vill jag lova. Ger den faktiskt hela 10 av 10 i betyg! =)
Det blev en till film efter den. The Waitress. Har inte riktigt bestämt mig än. Den var riktigt skum, men ändå bra..

Håller på och gör bamse-frukost! Ska bli såå gott. Jag är hungrig =)
Sen ville hjärtat ha en re-match i texas hold'em.. hehee..
Inga andra direkta planer för dagen, än. Har riktigt riktigt ont, så det blir troligen sängen hela dagen.

Nej nu blir det frulle! Hoppas ni hade en bra kväll igår.. kramar

myskväll med mitt hjärta

Har haft/har myskväll med F idag.. Åkte och handlade massa god mat när F kom hem från Campus och hyrde även 3 filmer..
Kom hem och åt, spelade ett parti Texas hold'em (som självklart jag vann ;) ) och nu har vi ätit ostbricka! =) mums..

Ska fortsätta kolla på Stardust nu.. Ville bara säga hej och önska er en toppen kväll!

kram

dags för lunch

Har nu gett upp med artikeln. Klarar inte..
F messade och kollade om jag kunde börja laga mat till honom, så nu fixar jag lunch. F ville ha köttbullar med makaroner (hans favvis) och jag tar kycklingen från i onsdags.. (bara ätit en rostad macka och druckit en kopp te än sålänge...)

Kollade med gruppen om jag kunde pilla med statistiken senare idag, får se vad de svarar.. Hade varit najs..
Efter maten blir det duscha och komma ur myskläderna! (får se gällande det sista lite senare.. =) )

Nä, nu blir det mat!

kram

morning på er

Hoppas att ni sovit gott.. Vaknade för lite över 2 timmar sedan, men värken har gjort det omöjligt för mig att ta mig upp. (#$%#¤)
Nu har jag dock hämtat datorn till mitt knä och ska sätta igång med plugg... Får se hur det går idag..
kram

åt helvete med detta...

jag håller på att gå i bitar! Sitter vid datorn och tårar trillar ner för mina kinder. Vill ta datorn och slänga den ut genom fönstret, och vill skrika så att det ekar i hela Sverige.. Vill ta alla tallrikar och glas och allting som finns i denna lägenhet och kasta om  mig och bara .. ja jag vet inte. Få bort det, låångt bort från mig iaf.
Finns ingenting kan ja säga eller göra som får det hela bättre.. Jag önska att det fanns någonting jag kunde göra för att klara av dehär 2 sista veckorna utan problem. Som det ser ut nu, så kommer jag troligen inte komma upp imorgon för att jag har varit igång för många timmar idag. Jag hatar detta!

Nej usch va jag "klagar" nu igen.. Slut på det.. Ha en fortsatt toppen kväll!

lyxfällan

Blev inte så lång tid till med artikeln.. Men nu har jag suttit i 30 minuter till. Det är inte lätt! Jag har pluggat i 5 timmar idag, och min värk gör att jag max kan koncentrera mig i 1 timma! Försök att få ihop det!!!! Vill somna så att jag slipper ha ont i ett par timmar!

Nu är det lyxfällan på 3an. Helt stört! Stackars tjejen. Hur kan hon acceptera?

feel like crap

Kom hem för knappt 1 timma sedan. Satt mig direkt med en artikel och läser. Jag spyr snart.. Pallar inte mer, men måste verkligen ha gjort detta tills imorgon.
Fick hem ett brev från läkaren, med massa papper som jag skall fylla i tills nästa veckas möte. ORKA!
Är så sjukt opepp på allting just nu.. Det är pip 2 veckor idag tills projektet skall in. Och vi har inte lite kvar att skriva.. suck..

jaja, åter till artikeln.. Ciao

live från pc-pul

har suttit och räknat statistik i ett par timmar nu. Snark...

Korrekurläsning står på schemat just nu..

Moneybrother JA!

JA! Fick tag på biljetter till Moneybrother! =) Helt överlycklig!!

Natten har varit sådär.. Låg typ och hallucinerade i ett par timmar. Jätte konstigt och skumt.. Ingen aning hur det kommer sig eller så, men det försvann till slut iaf.

Värken gjorde att jag inte kom iväg imorse till pc-pulen, men jag har suttit hemma och sammanfattat en artikel, så jag känner mig väldigt duktig ändå! =)
Ska ta och duscha nu, och sen dra till campus till kl 1. 1 timmars skrivande på rapporten, och sen gå igenom dispositionen med föreståndaren.. Spännande värre..

Ute är det grått, kallt och det har regnat nu på morgonen. Suck vad jag inte gillar det svenska vädret!

Puss på er

grey's

Underbara grey's.. Varför kan inte mcdreamy och meredith kunna hålla ihop?? =)

Ätit fantastiskt god mat (får man lov att säga det när man själv har lagat maten? =) )


Mailade Slussens Pensionat nu ikväll när jag såg att Moneybrother var inbokad under två kvällar i sommar. Hoppas på bästa platserna. Bokade 6 stycken. Hoppas på mor, far, syster, Niklas, Fredric och moi! Förra året när F och jag var och såg honom där, så var det HELT magiskt! =) En sån röst han har!

Imorgon är det samling kl 9 i plugget. Ska verkligen försöka ta mig dit! Vill vara duktig och allt sånt.. Men men... Får se hur morgondagen ser ut..

Oj, fan det har jag glömt.. Fick en "uppgift" av läkaren igår.. Skall föra logg-bok varje timma varje dag på vad jag gör... Får ta och göra det nu medans jag kommer ihåg allt som jag gjort idag ;)

Hoppas kvällen har varit najs och att ni får en god natts sömn. Puss

nyvaken

Vaknade för 10 minuter sedan.. Hur är det möjligt? Inget minne alls att jag ens va trött. Dock sovit i lite mer än 2 timmar tror jag! Väldigt väldigt skönt..
Plugget gick okej. Satt till lite efter 3..

Fan, det regnar ute =( Gillar verkligen INTE regn..
Håller på och lagar mat nu. Kyckling i ugnen. Ska bli väldigt gott! Är såå hungrig så..

puss

onsdag

Redan onsdag, halva veckan har gått. Och vad har jag åstadkommit dessa dagarna? Inte ett skit, som vanligt..
Nyss hemkommen från arbetsterapeuten. Fått nya handledsskydd, väldigt skönt! Duschpallen kommer nästa vecka trodde han, så jag får den då..
Ska äta lunch nu med F och sen till campus kl 1. KvTill för hela slanten..

Kram på er

trött

Efter läkarbesöket idag, så la jag mig och sov i 3 timmar. Det var så himla skönt! Behövdes verkligen..
Hann knappt vakna innan jag skulle iväg på fadderistutbildningen. Gick rätt okej. Satt och pratade igenom massa i ett par timmar. Var hemma till 8.
Då hade hjärtat maten klar och Ugly Betty på tv =)

Känner mig trött nu igen.. Troligen total utmattning efter besöket idag. Går inte riktigt förklara hur det sliter på en..
Imorgon ska jag till arbetsterapeuten på förmiddagen och kolla ut lite hjälpmedel hem, och sen KvTilla på campus.. SUCK! (jag vet att det bara är att stå ut i 2 veckor till, men det är svårt..)

Gonatt på er,
 kram

besvikelse

självklart blir det aldrig som man tänkt sig. Även när man inte har några förväntningar ALLS! Hur nu det är möjligt..


tisdag

Morron på er!
Har faktiskt sovit hela natten. (somnade dock inte förrän halv 3, men ändå.. Så himla skönt att slippa vakna av värken..)

Har nu precis duschat och vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig idag. Ser att solen skiner ute, men jag tror inte att det är så varmt..
Ska vara i Kårallen om 30 minuter och träffa en kille gällande utbildningen ikväll.. Vet inte vad vi ska snacka om, men jag får väl troligen diskussionsämnena som ska användas..
Sen blir det typ direkt till sjukhuset.. Mycket tankar som snurrade i huvudet igårkväll.. :S Håll tummarna för det bästa!!!

Nej nu ska jag sätta fart. Ha en bra dag! =) KRAM

Bilder från i fredags! =)

Slog mig att jag inte lagt upp bilder från sittning än.. Här kommer de iaf! =)

Söta paret Manne och Olga
Det söta paret Manne & Olga =)

två coooola killar som
Två riktigt cooola killar

moi och min bästa vän Manne.. (ser dock inte ut som om han tycker om mig speciellt mkt :P)
Moi och min bästa vän! (ser dock inte ut somom han tycker speciellt mkt om mig :P)

och självklart en bild på mitt hjärta med mig =)
Och självklart en bild på mitt hjärta med mig =)


1,5 dag utan internet

Igår vaknade jag kl 5 och kunde inte somna om. (jävla värk) Tackar dock mina älskade tabletter för att jag somnade snabbt i lördags kväll. Gick upp vid 6 igår och tränade Pilates i 40 minuter. Sen så gick jag upp med alla vinterkläder till förrådet och tog med alla vårkläder ner. Skönt att ÄNTLIGEN ha det gjort.
Mådde dock riktigt kass efteråt.
Var kanon väder ute igår, så när F vaknat och vi ätit frukost så gick vi ut och la oss i 2,5 timma. Helt underbart! Spelade kort, låg och pratade och bara njöt av värmen!
Blev annars en lugn söndag. Sov 2 timmar på eftermiddagen och somnade JÄTTE snabbt igårkväll med. (tack igen my beloved tabletter!)

Idag så gick jag upp vid 10. Satte med med KvTillen hemma från halv 11 till halv 1. Skickade iväg artikeln. ÄNTLIGEN! Känner mig så duktig så! =) (eller försöker intala mig själv det iaf..)
Det är så himla kort tid kvar nu. 2,5 veckor bara! Så underbart skönt vill jag lova! Men jag har ingen aning om hur allt ska hinnas på denna korta tid. Eller rättare sagt, hur jag ska ORKA göra allting. Värken tar kol på mig som det är liksom. Men men, förhoppningsvis så löser sig det på något sett.
Imorgon ska vi ses kl 11 i KvTill-gruppen, men självklart så kan jag inte då..
Läkarbesök. (ovanligt? inte direkt!) Ska få min dom från smärtenheten. Riktigt nervös.. Vet inte varför.. Blir väl så efter flera års läkarbesök och motgångar.. Men Nina är snäll, som jag ska träffa iaf! =) Hoppas dock på en allmänt bra dag imorgon. Var mycket längesedan jag hade en sån..

Efter att jag pluggat klart så tränade jag Pilates i 40 minuter, (oj en sån träningsvärk jag hade i min mage dock. :P)
Sen så städade jag lägenheten. Inte städat på så himla länge. Vet att jag inte skulle gjort det, för fy vad mycket mycket MYCKET sämre jag mår nu med värken, men det behövdes verkligen! Vad fint det är nu =)
Kl 5 var det mitt sista FF-möte. Lite sorgligt faktiskt. Stod och fikade och pratade med Anna, Hanna, Patrik och Emanuel efter. Kommer sakna dem alla! =)

Hjärtat har tvättat hela kvällen! Du är en klippa!! (love u!) Ätit god kycklinggryta och nu ligger jag död i soffan medans F sitter och pluggar!

Imorgon är det som sagt läkarbesök och sen imorgon kväll ska jag hålla i gruppdiskussionen på fadderiutbilningen. Ska bli roligt =)

Hoppas allt är bra med er, och att ni inte saknat mig allt för mycket när internet har varit nere! ;)

kram på er!

värk

Blev aldrig någon prommis för min del. Höften låste sig och jag blev liggande i timmar. Lyckades sov 3 timmar. Väldigt skönt. Under tiden hade F varit och handlat mat till kvällen. Mums va gott det var.
Nyss kollat på CSI Miami. Ska lägga mig nu. Mår inte bra. Mår illa och har fortfarande JÄTTE ont.

Sov så gott allihopa! puss

VARMT

Det var så sjukt varmt ute! Hur skönt som helst! =)
Men vi såg i lä, så det blåste ingenting. Spelade Chicago (jag vann) och så läste jag nya Elle som kom i veckan.
F pallade inte mer än 1,5 timma, så vi gick in. Har precis duschat och ska iväg och handla lite till maten ikväll. Taco står på menyn.
Sen blir det ÄNTLIGEN upp med vinterkläderna i förrådet och ner med kjolar och sånt kul!

kram

ut i solen

God morgon på er. Hoppas att ni sovit gott! Har äntligen fått sova en HEL natt, dock så har jag drömt sådana mardrömmar.. Men bättre det än att vara vaken! =)
Vaknade för bara 45 minuter sedan. Precis ätit frukost. Ska nu göra oss iordning och gå ut och lägga oss i solen!

Ha en underbar dag i det fina vädret! kram

Kaotisk sittning

Herre gud! Stackars läkarna som hade sittning i rummet bredvid oss. Tjenare va alla killar skrek och gormade. Och det blev högre och högre för varje gång! Men det va trevligt. Kul att träffa Manne och Olga, Micke, Rickard, Jonatan bla.
En idiot tappade en tallrik med tårta på på mina fötter, samma kille spillde vatten över mig OCH sparkade mig under bordet på benen. Världens jobbigaste!
Maten var väl sådär, men sammanlagt  var det trevligt. Men höft ballade ur runt 10 och jag hade svårt att ta mig hem.
(visar bilder från ikväll imorgon istället!
)
Blir ingen UK för varken F eller mig. Ska poppa popcorn och kolla på film istället! =)

Hoppas på fint väder imorgon. Ska ut och lägga mig i gräset i så fall! Och bara ta in all värme i kroppen!!!

Gonatt på er! Stor kram

Trevlig fredag

Äntligen min gamla telefon! Så himla skönt!! Men jag hade ju vant mig vid Nokian, svårt att gå över till Samsung igen :P
Mitt hjärta blev riktigt fin i håret! Snygging som han är.

Oj va mycket klockan är. Ska vara på Flamman om 1 timma, där det är sittning ikväll. Har fortfarande ingen aning om vad jag ska ha på mig, men det löser sig väl på ett eller annat sätt. =)

Nej nu måste jag skynda mig och hoppa in i duschen! Ha en toppen kväll!! xoxo

Jippie

Jag lyckades! Jag fjäskade till mig en klipp & färg tid hos en frisör som inte tar in nya kunder, och är hur duktigt som helst! Är så stolt över mig själv =)
Dock får jag vänta till den 1 augusti! Men bättre sent än aldrig!

Nä nu ska jag till stan. Puss hej

Äntligen fredag

Helgen är här! Så underbart skönt vill jag lova!
Ska ner på stan idag och hämta min mobil som är inne på lagning. Äntligen.
Ikväll är det sittning på Flamman och sen UK! Är så sjukt opepp vill jag lova! Har sovit dåligt, har jätte ont i mina höfter och fötter idag. Sen solen skiner ute! =) Hoppas att det ska vara sånthär väder hela helgen! Det hade varit så skönt. Ska ligga ute på gräset i så fall. Bara vila, och ta in värmen i kroppen!

De ringde från sjukhuset idag och jag fick tid hos läkaren på tisdag nästa vecka. Får troligen reda på då om jag får gå på rehabiliteringen till hösten eller inte. På ett sett hoppas jag, men ändå inte. Eller klart att jag vill och kommer göra det, men jag missar hela NolleP, missar de 2 första månaderna i NY klass för min del. Inte så himla ball..

På tisdag ska jag även vara diskussionledare på fadderi-utbildningen. Det ska bli roligt. Ska sitta med vårt nya fadderi och diskutera om händelser som kan inträffa under NolleP och hur man löser dem. Tack Björn för att du frågade mig! =)

Nä, nu ska jag hoppa in i duschen!

puss på er!

torsdag

Har varit en jobbig dag idag. Tufft psykologbesök. Svårt att leva med värk konstant.
Lämnade tillbaka filmerna och åkte och köpte ris. Nu lagar vi ris och krovstroganoff till mat. Är inte speciellt hungrig, men det kanske jag blir när jag börjar äta!

Nu börjar lyxfällan! förstår inte hur folk kan ha hämtat där de har gjort. Hur kan man låta det gå så långt??

Trevlig kväll :)
kram

Morning

Usch vad jag inte har sovit bra inatt. Är så himla trött! Känns som om jag ska somna stående.. Kanske fått 1,5 timmas sömn inatt bara.. Inte så ball.
Dock så skiner solen ute, och det är härligt! =)

Ska äta frukost nu! kram

God kväll

Har precis sett klart filmen med Robin Williams. Man of the year hette den. Gillade faktiskt den. Handlar om en komiker som ställer upp i presidentvalet och vinner! =) Se den om ni vill se en lättsam film.

Tvätten är klar. Äntligen. Det är så himla seegt. Tar så lång tid. Måste dessutom åka ner till bottenvåningen och tvätta. Tur att jag har min älskling som springer i trapporna =)

Oh, kom på att jag måste upp TIDIGT imorgon och ringa både arbetsterapeuten och frissan. (ska försöka fjäska till mig en tid innan min fars 50 års fest.. (3 veckor kvar..) Kommer nog gå sådär, men man kan väl alltid försöka :))

Ha en fortsätta trevlig kväll så hörs vi imorgon! kramis

mat och film

Mötet med handledaren gick faktiskt bra idag. Han tyckte att vi låg bra till, även om det inte känns så.. Det är ju bara 3 veckor kvar tills det ska in nu! :S

Håller på och lagar mat nu. F tvättar. Är såå hungrig! Ska kolla på den sista filmen vi hyrde i måndags. Kommer ej ihåg va den heter, men det är med Robin Williams iaf. Hoppas bra!

Ha en trevlig kväll!

UNDERBART väder

Det är helt fantastiskt väder ute.. Strax över 20 grader. Önskar att vi hade en uteplats som man kunde vara på nu.
Nyss ätit en sen lunch. Ska iväg till campus nu för KvTill-möte.
Ikväll blir det tvätt och Grey´s..

kram

onsdag

God morgon! Hoppas att ni har sovit gott inatt. Har varit vaken i nästan 1,5 timma, men fortfarande inte kommit ur sängen. Ska dock ta mig upp nu och käka frukost. Är hungrig som bara den.

Ser att solen skiner ute idag. Skönt! Ska iväg till sjukhuset kl 13. Sen har vi handledarmöte kl 16.

Hoppas ni får en bra dag!

kram

ensam kväll

Har fått en del samtal från skiftet nu under kvällen, men jag har inte orkat svara. Pallar inte prata med någon just nu.. Dock önska jag att F va hemma så han kunde krama om mig, men jag hoppas mer att han har roligt =)

Har legat nedbäddad i sängen hela kvällen. Kollat på Ugly Betty och House. Fått i mig en banan också. Mår illa..
Imorgon ska jag till sjukhuset. Ska träffa en psykiatriker som ska hjälpa mig att lära mig leva med min värk. Får se hur det går..

Hoppas ni har en fortsatt trevlig kväll! puss


jävla sjukdom

Jag hatar verkligen detta. Jag hatar min sjukdom! Jag hatar att ha värk! Jag hatar att inte kunna leva ett normalt liv!
Sitter här hemma i soffan med filt om mig. Skiftet har börjat. Jag klarar inte, men jag vill. Jag vill så gärna. Har redan ett helvete NU, och jag vill inte tänka på hur det blir om jag går..

Det så himla ont i mig att jag inte kan göra allt som alla andra kan. Allt som jag vill göra.
Kunna gå på promenad, kunna klara av att plugga, sitta och fika med mina vänner, gå ut och dansa, bara gå ut överhuvudtaget, kunna gå på stan, kunna träna vad jag vill, klara av att stå och laga en god middag, kunna jobba med det jag verkligen vill. Alla vardagssaker som folk inte tar för givet. Jag hatar detta!

Saknar att gå på föreläsningar, saknar mina vänner, saknar att kunna göra vad jag vill..


paus

Har paus i plugget en stund. Går rätt okej faktiskt. Eller så bra det kan gå. Önska bara att folk kunde förstå mer, att det inte GÅR att sitta i flera timmar i sträck med konstant värk överallt. Men men..

Hjärtat är iväg på Players invigningen idag. Sista grejen för honom som festerist.
Fortfarande inte bestämt mig gällande kvällen. Ska lägga mig och försöka sova lite. Livet är inte rättvist..

Här kommer 2 bilder från igår.


min outfit. vit filippa k t-shirt, röd pepe jeans klänning, jacka från pour, egenstickad sjal, svarta ballerina från vagabond


och självklart en bild på min kärlek! =)

tisdag

Hoppas att ni alla hade en trevlig kväll igår. Det hade verkligen jag =)

Åt fantastiskt god mat på Sangria. (dock hade jag väldigt väldigt ont, och mådde illa hela kvällen..) men men
Hyrde sen film när vi skulle hem. Kollade på "Guldkompassen". Den var riktigt bra! Hade dock ingen aning om att det skulle komma uppföljare, men insåg det när filmen slutade helt abrupt. Ska bli spännande å se fortsättningen.

Ikväll är det skifte. Vet dock inte alls om jag kan komma. :( Vill så gärna gå.. Får se hur jag känner mig senare..

Nej nu ska jag äta frukost!

puss på er

tråk-artikel

Kom hem från campus vid 11. Klarade inte sitta längre Mina leder värkte såå! (och tyvärr gör dem det fortfarande)
Legat och vilat nu i 1 timma. Ska sätta mig och försöka bli klar med denna tråkiga artikeln nu. Om 1 timma blir det lunch och sen lite mer plugg!

Ikväll ska Fredric och jag ut och äta. Sangria blir det. Ska bli så mysigt så! =)

Nä nu blir det plugg igen! puss

1 år

Idag är det min hjärtas och min 1 års dag! Helt otroligt så fort tiden går..

Dock så sitter och i pc-pul och ska plugga KvTill. Suck!
Rätt så okej väder ute idag faktiskt.

Hemfärden igår gick segt. Det var så otroligt mycket trafik ute. Fick storhandlat också på maxi. Så nu har vi massa god mat hemma =)

Nej jag måste sätta igång med plugget. Ha en trevlig dag!

kram

söndag

Slut på långhelgen. Suck
Har dock en lugn och skön dag här på västkusten. Suttit ute i solen en timma. Riktigt varmt!
Nu är jag färdigduschad och har packat allting inför hemfärd. Suck. Inte alls sugen kan jag lova! Tillbaka till stress och plugg. Blää!

Snart ska vi grilla. Ska packa bilen innan. Sen bär det av mot Linkan!

puss på er

grillning

Grillen är igång. Jag är JÄTTE hungrig.
Magnus och G-B har kommit förbi för att käka.. Snart är det äntligen mat!

Senare blir det troligen bara film!

Önskar er en trevlig kväll!

bra film

Efter att jag duschat idag så försökte jag sätta mig ute, men det drog riktigt mycket (vilket inte är någon höjdare för min kropp) så jag fick gå in igen. Ligger nu i soffan och lyssnar på musik. Syrran och Fredric sitter och pluggar.

Glömde berätta att vi såg en helt fantastisk film igår. Skrattade så sjukt mycket!

Wild Hogs med bla John Travlota!
Underbar film!

Puss på er


lördag

När jag vaknade imorse så sken solen in genom fönstret. Tänkte: Åh va underbart. Kan ligga på altanen hela dagen.
Men icke då. Riktiga vår-vindar ute idag. Ingen direkt höjdare.
Har precis ätit långfrukost med hjärtat.

Igår så var vi i Falkenberg på 8 års kalas hos min kusin! Han var så glad så att vi kom. Fick bla en mp3 spelare av oss. OJ va glad han blev! =)

Vet inte riktigt vad som står på schemat idag.
Hoppas ni får en bra dag iaf!

kram

äppelpaj

Gjorde en äppelpaj med smuldeg till efterrätt. Den blev jätte god. Men vad mätt jag är nu!
Rätt så uttråkad också. Fredric tänkte plugga någon timma till. Tror jag ska kolla på en film sålänge.
Här kommer lite bilder från idag. =)


min goda paj


min älskade och jag


gosekatten och jag

regn på västkusten

Hej på er,

Hoppas att alla hade en trevlig kväll igår.
Fredric och jag kom fram till Stenungsund strax efter 8 igår kväll. Maten stod nästan på bordet då. Fantastiskt god lax i ugnen med potatis mm. Ännu godare efterrätt som bestod av jordgubbar i lime med glass. Satt mest och snackade hela kvällen. Gick ner till lillstugan runt halv 1 för att sova. Somnade faktiskt nästan direkt. Det är något speciellt lugn där nere. Helt tyst. Och jätte skön säng. =) Fredric sov hela 11,5 timma inatt.

Bara hunnit äta frukost och duschat idag. Fredric och syrran sitter och pluggar bredvid mig. Mor och far är ute i trädgården. Kroppen är ingen höjdare idag. (troligen pga det hemska vädret här..)
Ska sätta mig och bläddra i någon modetidning.

puss på er

(Tack lisa, hoppas att du också hade en bra valborg! =) )

RSS 2.0