Sömnlös

Snart är klockan halv 5 och jag har fortfarande inte somnat. Är grymt trött, men på tok för mycket snurrar i mitt huvud. The shit is going down imorgon. Overkligt, skrämmande. Jag är förvirrad, nervös, rädd, spänd på en och samma gång. (hur nu det är möjligt)
Men men, det löser sig med gris bara det blir jul!

Haft en mysig kväll med min kära vän Lisp! Chips, cola och dåliga tv-serier. Kan det bli bättre? :)

image37

Natti natti!

Ny vecka

Fy fan för denna jävla dag!
Började najs! Sovmorgon, skratt, trevligt samtal, frukost! Sen gick det utför! Inte riktigt varit med resten av dagen! Frågan är när jag kommer "komma tillbaka" igen..

Lite roliga bilder får det bli istället!


Barra!


Natta!


Lisa!


Jocke!


Moi!


Rybing!


Stina!



SOF

Poff så har denna helgen också passerat. Det är helt otroligt! Stress stress stress, ångest ångest ångest! Men men! Jag lever ju fortfarande iaf!

Bygget blev bra till kortegen men synd att musiken inte fungerade! Men vi hade roligt ändå! :) Spelarna va så duktiga! Körde på hela trippen!
Jobbandet i fredags va roligt! Jag slet på bra och fick grymt mkt komplimanger!

Nä idag blir det typ bara lite bilder! Eller många bilder! :)



Måla måla måla! Hade färg ÖVERALLT nästan! :)


Lisp målar trots lite lite huvudvärk! :P


Moi redo för party!


Från kortegen!


cheerleaders! Maria, Rybing och Natta! :)


Stressig helg

Oj, nu var det ett tag sedan jag skrev igen. Vet inte riktigt vad som händer, men tid har jag inte över iaf!
Gycklade på KVIT-sittningen i torsdags. Shit va kul det va. Och va duktiga vi va! :D Ville inte sluta. Hade kunnat köra på hela kvällen/natten typ. Hehee!
Fredagen va lååång och intensiv. Handlade mat inför grillningen med Lotta och Tove. Gick runt och spanade in allt godis som fanns. Hehe! Vädret var inte riktigt på vår sida. Började smådugga när vi tände grillarna men lagom till gästerna kom så klarnade det upp lite! Blev en riktigt mysig tillställning. Mina bebisar fick dock stressa iväg till festerist-festen på vallamassivet och jag fick stressa hem för att sen dra till mitt jobbpass på UK! När jag kom dit kl 20 så började det regna och hade inte slutat när jag gick hem kl 03:30. Tjenare va blöt jag var!!!!!
Tack Per för att jag fick din keps. Hehee! Festligt värre att se The Sounds, annars va det inte mkt att hurra för!
Lördagen bestod av god mat :) och sen blev det små stopp på två fester! Festligt värre! Somnade sedan framför Heroes! Hehee!
Stina och jag var och målade lite på vårat bygge igår! Vi är så sjukt konstnärliga! Heheee!

Nä nu ska jag iväg och boka Kårallen! Ikväll blir det tv-mys!


En blöt blöt blöt "vakt"


KrogVetet efter sitt första uppträdande!


Lotta och jag!

Besök av Natha

I fredags kom min älskade vän Natha hit! Det var så underbart att se henne! Inte träffat henne på så himla lång tid!
SOF hade byggfest som vi gick på. Kändes lite festivalsaktigt! :) Grillning, öl, musik, massa festliga människor!
Drog sedan till vår kära vän Manne för att hälsa på lite kort! Sen bar det av hemåt igen för att svida om till toga. Hahaa, va roligt vi hade det när vi försökte knyta lakanen om oss!
Hade en toppen kväll på Kårallen! Roligt att få visa Natha allting som jag är med om här, presentera henne för mina vänner och allt sådant! Vi dansade som bara den och hoppade massa i hoppborgen. Tur att man har lite kontakter så att man får gå före i kön och hoppa själva! :D Tack Fredric! Hehee!
På lördagen så låg jag ute på en filt med folk och kollade på Elinpiaden! Oj va roligt det verkade att vara med och springa runt! Bra musik, festliga människor, god kaka satt vi och åt på!
På kvällen blev det en god middag och sen en liten sväng på NH!
Söndagen bestod av festeristutbildning för min del. Suck va tråkigt det var! Jätte tråkigt när Natha åkte tillbaka! Önskar att hon kunde flytta upp hit! :)
Trött trött trött är jag idag. Blivit sjukskriven heltid nu. Läkaren ansåg att jag inte är stabil och bra nog för att gå i plugget alls. Trist, men samtidigt vad jag behöver! Till hösten ska jag komma tillbaka bättre än någonsin!

Nä, nu blir det greys! MASSA möten imorgon!

kramar


Jag och Natha på byggfesten!


Lisp freestylar lite!


Natha och Jonathan påväg i toga.


Ludde, jag och Johanna!

kaffebryggare

Har nyss kommit hem från gyckelträning. Gick helt okej, men det sitter inte riktigt 100%, men vi har ju några dagar till på oss att öva! :)

Köpte en kaffebryggare igår. ÄNTLIGEN! Kände att jag fick sjukt mycket vuxenpoäng. Hehe. Blev dock inte så värst gott imorse. För svagt. Men träning ger färdighet! Har väldigt bra gyckel tycker jag iaf! :)
Annars har det varit möten, fikande, sömn, lite tvättande och städande. Igår blev det film med Manne. Slappt och skönt!

Min kära vän Natta kommer hit snart! Ska bli så grymt roligt! Saknar henne! Ikväll blir det Toga, imorgon NH och söndag festerist-utbildning!

kram

pimpad hund

Vet inte vart denna dagen har tagit vägen någonstans! Känt mig bakis som bara den hela dagen, men jag drack ingenting igår!
Kom lagom från Götet till Linkan vid 9. Utgång vid halv 12. Sprang runt och dansade och hälsade på folk hela kvällen! Massa roliga och festliga människor va ute. Några läkare lärde mig deras "coola" dance-moves, hade deep-talk med 3 stycken vänner om kärlek, fick höra komplimangerna: "Va bra du dansar" och "Du är jävligt snygg och det måste du ju veta om!", fick höra att pimpandet av hunden var väldigt uppskattat! :)
image14

Vädret har inte varit så fint idag! Annars hade jag velat ligga ute i gräset och bara slappat! Hoppas att det varma och fina vädret kommer tillbaka i dagarna! Så jag kan ha klänning på mig och inte frysa! :)

Tack för kramen vid stängning! Precis vad jag behövde!!!

RSS 2.0