Behöver en kram!

Fattar inte riktigt vart tiden försvinner?! Gör inget vettigt, men helt plötsligt så har det ändå gått över en vecka sedan jag skrev!
Förra söndagen va det skifte! Det va troligen den sista gången jag var på ett riktigt riktigt fylleslag, ensam nykter! Det va väldigt trevligt måste jag dock säga ändå! Vi åt väldigt god mat, lekte lekar, gycklade, skojade! Men sen började matkrigen.. Grädde, chokladpudding och sen kakel-lim! Vissas tröjor va sådär fräscha!
Jag trodde att jag hade ett helvete framför mig dagen efter så jag gick dit för att städa, men då hade ju dessa snälla städerskor gjort allting! (Oj, vad jag skämdes. Det var ju inte meningen!) Blev bara för mig och Lisa att ta bort massa gnutt och lite chokladpudding från väggarna!
Hade vårat första evenemang som nytt festeri i torsdags! Det va roligt! :) Grillning stod på agendan. Grymt kul att så många kom! Gycklandet kunde dock gått bättre.. Men som man säger: Träning ger färdighet! :)

Veckan har annars varit väldigt väldigt kämpig! Va ett bra tag sedan jag varit såhär sliten! Känner mig som en zombie. Helt apatisk! Sover, går på möten och går hem och sover igen (eller bara ligger och stirrar).
Åkte hemhem igår! Skönt att komma till västkusten. Det är vackert här. Lugnt. Tyst. Satt lite på altanen vid lunch idag och kollade ut mot havet. Jag längtar så till sommaren! Bara att få gå runt och inte göra någonting! Tänka på mig själv, ta hand om mig själv.. (Kommer jag troligen lyckas lika bra med då som nu... )
Hoppas även på Roskilde och Spanien! Men det tar jag senare! Inte nu! Massa annat innan...

Får se om jag drar tillbaka imorgon eller inte.. Morgondagens problem!
natti! Kram

Snart frukost..

Precis vaknat!
Fast jag har inte sovit så jätte bra inatt! Vaknat mängder av gånger, drömt konstiga saker.
Min lägenhet ser förjävlig ut.
Kläder överallt, papper, väskor, tidningar, böcker! Rörigt, kaos! Precis som mitt liv!
Gårdagen började bra, men slutade sämre. Fikade hela eftermiddagen! Emelie, Mimi, David, Ludde, Fredric! Jätte mysigt!
Köpt ny mobil igår! WIHO! Skönt att bli av med min gamla som bara bråkar och bråkar. Dock svårt att bya märke. Vet inte riktigt hur den fungerar än, men den är väldigt väldigt snygg iaf :) Per säger att det är det som räknas! Gör ingenting om den inte funkar, bara den är snygg! Hehe!
Natta kommer över om en stund med nybakade scones till frukost! Mmm, va gott!
Ska nog försöka få lite ordning här innan!

ciao!

(här är en sjukt rolig bild på mig och Stina. Om ni undrar vad vi håller på med, så är vi dinosaurier! :) )
image12

Världens sämsta tv-serie

Fashion House. Va fan är det för jävla serie! Tjenare va dålig. Har trots detta plågat mig igenom ett helt avsnitt nu! Hehee.
Igår kom det dåliga vädret hit. Usch. Kallt, grått, regn. Jag som trodde att sommaren va påväg. Våren va här! Kunde ha kjol, sandaler och massa somriga kläder! Tji fick jag!
Trots kylan va vi (ett gäng) på Skåland och lekte. Hehe, det va festligt! Skönt att komma ut.
Är så trött idag. Nyss varit hos läkaren. Skulle träffat Emelie på fika, men hon känner sig krasslig. Stackarn! Hoppas hon mår bättre snart!
Några ska ut ikväll, men jag tror inte att jag orkar. Hade tänkt åka hemhem, men det blir inte så! Tar det nästa helg istället. Då kan jag dra med gott samvete. Men det är ju valborg. Jaja, det är ingenting som behöver bestämmas idag! :)
Nä, jag ska försöka få lite ordning här nu! Ciao

Sliten

Tisdag morgon och jag har redan varit vaken sedan klockan 6. Inte för att jag ville direkt, utan för att jag verkligen verkligen inte kunde somna om.
För mycket saker som snurrar som vanligt.
Känner att jag ligger bra till i planering med saker och ting, så det är ingenting som jag känner att jag oroar mig för. Det är bara allt annat. Vara den där perfekta människan som klarar allt, som alltid är på topp-humör, som alltid är snällast, som alltid ställer upp vid alla lägen, som alltid ska se fräsch och chic ut, som alltid försöker peppa folk som är lite nere. Bland annat.
Det är inte så att jag inte vill vara de där sakerna. Det är bara det att det är så himla jobbigt att vara alla de där sakerna när man inte mår bra. Man har ingen (och jag menar verkligen INGEN) kraft till sig själv, och ändå ska man leta upp kraft (som inte existerar) och lägga den på andra.. Nej usch va egoistisk jag lät nu. Det var verkligen inte meningen. Jag är inte egoistiskt. Jag lovar! Bryr mig mer om andra människor än vad jag bryr mig om mig själv, men det är bara det att jag inte orkar bry mig om folk just nu!
Känns som om om jag slutar vara den jag är för alla, så kommer alla att lämna mig. Alltså inte alla, men väldigt väldigt många. Jag förstår dem. (lite) Jag förstår att folk inte skulle vilja umgås med mig om jag skulle vara frånvarande, nere, ledsen och allmänt tyst i en längre period.
Men men, det är ingenting som kommer att ske! Min livsfilosofi: Tänk på vad alla andra vill ha, innan du tänker på dig själv!

Idag står det möte i min kalender. Middag ikväll men jag har sjukanmält mig. Måste återhämta mig!

Sol

Vad jag bara älskar solen. Och värmen. Och ljuset som kommer med solen!
Varit fint väder hela helgen faktiskt. Idag va det till och med 22 grader varmt. UNDERBART!
Fattar inte riktigt vart tiden försvinner någonstans. Hinner dock inte med allt som jag önskas hinna med.
Men denna helgen har varit väldigt lugn.

I fredags så hade vi vår underbara kram-dag. 2 timmars kramade blev det och 68 stycken kramar för min del! Va mysigt! :) Fast jag tyckte att det var förvånansvärt många som sa nej. Hur kan man tacka nej till en kram? Hur tråkig och torr och sur är man inte då?
Insåg att jag faktiskt kunde använda mitt utseende (hur snygg nu jag egentligen är..) för att få kramar av snygga killar. Hhehe, gick riktigt bra!
Sen blev det mys med festeriet resten av dagen. Möten och mys! Ni är så söta och underbara alla! Sen blev det en kort sväng till the flame. Va väl sådär.. Men det va kul att så många vänner va där! :) Alla är underbara! Dock dålig musik som vanligt!

Idag har jag varit sliten. Vet inte riktigt varför. Har ju inte gjort någonting speciellt i helgen. Varit ute i solen nästan hela dagen. Låg först ute på en sarong och halvsov.
Drog sen till Campus och hängde lite med Joel och Fredrik.
Träffade där Fredric som jag ej träffat på länge!
Sen blev det inlines med Natta. Åhh va skönt det va! Va ute kanske 40 minuter. Ska nog försöka komma ut några gånger i veckan. Bara om det är fint väder så klart, men men! Alltid något! Skönt att komma ut och rensa tankarna. Även om jag inte riktigt vet vad jag tänker på. Vad som snurrar i mitt huvud. Önskade att allting som jag kände och som finns i mig bara kunde komma fram. Så att jag slapp gå i ovisheten. Fast frågan är om jag vill veta allting? Det är en sak som verkligen skrämmer mig. Allting som finns inne i mig. Kanske inte klarar att möta det. Kanske inte redo än? Ja det är väl ingenting som man verkligen verkligen kan veta, förrän man gjort det?

Nej detta blir allt för mig idag. Natti natti. kram kram

KAOS

(eftersom blogg.se slutade fungera inatt så blir detta inlägg som jag skrev inatt publicerat NU.)

Hehee, jag måste säga att jag faktiskt lyckades klara denna "motgången" väldigt väldigt bra! (en av mina dåliga sidor) Natalie höll även med mig att jag lyckades! :)
Är väldigt väldigt trött på att vara tyst nu kan jag lova! Har fuskat lite lite idag. Inte så lätt att gå på 2 möten och hålla käften!
Tjenare va jag tycker synd om folk som ska umgås med mig imorgon. Kommer tjöta hål i huvudet på dem. Hahhaa..
Är tillbaka i Linkan nu. Kom sent igår kväll. Det va en seg bilfärd. Killarna satt och pratade och sjöng och gud vet allt. Och ja kunde inte säga ett ord. Låg och läste modetidningar och lyssnade på musik! Jag försvinner verkligen till en annan värld när jag öppnar tex. Vogue eller Elle
Åhh alla dessa vackra kläder! Typ konstverk!
Åh vad jag ser fram emot helgen. Fint väder, lugnt, skönt, ska bara tänka på mig själv och vad jag vill. (frågan är om det går). Blivit bjuden till min kära vän och hans "fru" på fika! :D Ska bli mysigt! Vi ses för sällan!

Imorgon blir en HEL dag med mina kära Bambis! Tycker om er så! :) Om folk/ni inte har någonting för er imorgon, kan ni gärna ta vägarna förbi campus imorgon. Typ mellan 8-10, och 12:30-15! Kan inte avslöja mer! Men oj va mysigt det kommer vara!
Har dock JÄVLIGT ont nu. Gjort för mycket idag! Jag måste lära mig. Eller jag vet, men jag vill inte veta! Jag VILL göra allting! Som alla andra, utan problem! Vill leva ett "normalt" liv, hur "normalt" nu alla andra har det. Vill bara kunna göra allting som jag vill göra utan problem. Utan att det ska straffa sig i efterhand. Kommer dock troligen aldrig kunna bli så, men man kan väl alltid önska sig?
Fick reda på idag att Damien Rice ska spela på Peace & Love i Borlänge i sommar! Wihoo! Sjukt bra band kommer ju!
Först dit och en Roskilde? Det är frågan. Måste bestämma. Men om Damien kommer till Roskilde så blir det bara Roskilde. Känner att min kropp inte pallar båda! Men jag MÅSTE se Damien nästan! Jo faktiskt!

Nej nu ska jag försöka sova. Kram till er alla!!

Aj

Aj aj aj! Det är det enda jag kan säga just nu känns det som. Eller jag kan inte ens säga det. Jag tänker det! Det ekar i mitt huvud och har gjort sedan 2-tiden idag.
Käkleden var mer förändrad än vad jag/vi trodde och väldigt inflammerad, vilket sen ledde till kortison-spruta. Önskade att en mer erfaren hade gett mig den. La sprutan LITE fel, så hela ögat blev bedövat. Ofestligt värre! Men men.. Nu får jag inte prata, tugga någonting eller gapa stort på 2-3 dygn. Hur är det möjligt? Hur ska jag klara det? Jag som älskar att prata! Och varför är det så att varje gång jag får en kortison-spruta i käken och verkligen inte får prata, VILL prata konstant! Har alltid SÅÅ mycket att säga om ALLTING! :) Typiskt värre! Hehe!
Jag är dock glad att jag hann prata med min kära vän innan jag gick dit! Vi måste se oftare och prata oftare. Saknar dig!
Trots att jag ej kunnat prata så kom min bästa vän på besök ikväll! Åhh vad glad jag blev! Har inte träffats på 3 månader! Jag har suttit och försökt hålla en diskussion i normal takt med hjälp av datorn men det är INTE lätt. Hehehe. Åh vad jag har saknat dig! Älskar dig!
Imorgon bär det av mot Linköping igen. Seegt faktiskt:. Men men!

Kram kram till er!

Vill här visa den snyggaste tatueringen någonsin!
image14

Poff...

Måndag lunch! Helt otroligt vad en helg går fort. Har ju inte ens gjort något vettigt.
Igår var ingen bra dag. Trött, hängig och allmänt irriterad. Mina föräldrar och syster åkte ner till mormor för att äta påskmiddag. Jag orkade inte följa med. Orkar inte sitta och försöka vara trevlig när jag inte har någon kraft för det! Somnade i soffan tillsammans med min katt hela eftermiddagen. Det var så skönt. Vaknade dock av att min mobil ringde. Att jag glömt stänga av ljudet. Typiskt.
Satt faktiskt och programmerade i ett par timmar. Riktigt imponerad över mig själv. Hehee. Men jag hade inte klarat det utan Fredriks hjälp! Tack! Så duktig på att förklara! :) Va faktiskt lite roligt! Frågan är väl bara hur det ska gå att göra det där jävla spelet. Men det är inte dagens problem!

Skulle ha haft pensionärs-afton igår kväll. Köpt bingolotter, tänkt dricka kaffe och äta kanelkrans! :) Men tjenare va segt det var att spela då! Jag satt i en timma och sen orkade jag inte mer.
Tog dock ett bra tag innan jag somnade. Alla dessa tankar som snurrar. Varför slutar de aldrig? Varför jagar de mig? Önskade bara att jag imorgon (eller någon dag iaf) vaknar upp och allting är bra! Jag vet att det inte är möjligt. Måste ju ta tag i saker och ting. Måste ta reda på vad som får mig att må bra, och vad som gör att jag mår sämre.
Nej nu blir det film i soffan!
kram kram

image12

Glad påsk

Precis kommit hem från stan. Firat påskaftons kvällen i stan tillsammans med Mirre, Johannes, Sven och Viktor. Först blev det en mysig restaurang och sedan biobesök. Johannes och jag kollade på "music and lyrics". TACK! :) Den va väldigt mysig och rolig! Perfekt film! Hehe,
Varit som en zombie nästan hela dagen.
Först blev det en väldigt lång bilfärd hem till mina föräldrar. Mkt trafik nu.. Suck! Hann knappt komma innanför dörren innan det va dags att göra mig redo för 50 års kalas!
Det va väl sådär! Men jag hade roligt med min kära syster! Vi dansade som bara den! Måste ju bjuda lite på sig själv! :)
Sovmorgon idag. SKÖNT! Men det har inte varit någon kanon dag idag! Vet inte varför. Inget speciellt som hänt. Bara allmänt skit! (Förlåt om det gått ut över dig, inte alls meningen!)
Nej jag är trött. Imorgon ska jag försöka plugga lite! Får se hur det ser ut imorgon när jag vaknar! :)

Natti! Kramar

Dagens/nattens bild. Sjöslaget i höstas. Passar dagen. Farligt lätt att falla ner!
image10

Slut på listorna...

Jag har nu bestämt mig för att sluta med dessa listorna. Sjukt jobbigt kan jag informera er om!
Men festliga har de varit. Kanske tar tillbaka de någon dag då jag inte har något bättre för mig!
Dagen har varit seg. Satt och labbade från kl 8-12 idag. Tjenare va trötta vi va allihopa. Lotta, Stina och jag satt nästan bara och stirrade på skrämen! Ville bara få "påsklov". Ingen längre ledighet direkt, men alltid något! Slíppa tänka på den där jävla programmeringen.
Legat och halvsovit hela eftermiddagen och kvällen. Kollat massa Lost och Prison Break. Ohh va spännande och OJ va snygg Michael Scofield är!
Blev en fantastiskt god improviserad kyckling med pasta till lunch. I still got it in me!. Brann för att laga mat för några år sedan. Och baka! Men verkligen tappat orken och suget. Men men, idag så blev det mat iaf! :)
Dagens klädval kunde ha varit mer igenomtänkt :P Många olika stilar som blandades. Slitna Tiger jeans, min nya styrelsetröja, en guld/svart sjal om halsen och en grön cardigan. Hahhaa. Men orka! Inte idag faktiskt!
Drar hemhem imorgon! Det ska bli skönt! Bara ta det lugnt och träffa vänner! Hoppas på fint väder så att man kan ligga ute på altanen hela dagarna! Känna att våren är här och att sommaren snart är kommen!
Nej, nu blir det Navy CIS och sen sova! :)
Natti natti kära ni!

En festlig bild på Rybing i det fina vårvädret förra veckan!
image9

Onsdagens lista

 

Dagens outfit: Svart t-shirt från Tiger, ljus blå jeans från Lee, jacka från Pour.
Dagens ros: Till Bambi!
Dagens ris: Inte till mig iaf.
Dagens humör: Orolig, ledsen, stressad, men även glad.
Dagens låt:
Givin it up - Josh Rouse
Dagens måltid: Fantastiskt god kyckling i ugnen, med en god sås och ris till.
Dagens kämpe: Trots denna otroliga trötthet så har jag ändå tagit mig igenom hela dagen!
Dagens Per: Per för att han jobbar idag!
Dagens tv-program:
Greys Anatomy!
Dagens tanke: Går till Emelie som har en låååång resa hem till Sundsvall idag :)
Dagens Therése: Går till mig själv!
Dagens duktiga: Lagat fantastiskt god middag idag!
Dagens "som vanligt": Stressar upp mig för ingenting! :)
Dagens ?: Vad ska jag köpa då?
Dagens önskan: Bli varmare ute!
Dagens bild: Förfest i januari. Lisa, Sally, moi och Mimi!

image8

Tisdagens lista

Dagens outfit: Blå jeans från Wrangler, vitt linne från Lindeberg, svart skjorta från Tiger och vita skor från Converse.
Dagens ros: Till min vän Emelie!
Dagens humör: Orolig, ledsen men även förväntansfull.
Dagens händelse: Väntan på min älskling!
Dagens låt:
Older Chests - Damien Rice
Dagens måltid: En tallrik fil och en macka.
Dagens kämpe: Emelie och jag! :) Programmering säger jag bara!
Dagens Per: Per för att han besökte oss på campus idag!
Dagens tv-program:
House!
Dagens tanke: Går till min älskling!
Dagens Therése: Går till mig själv!
Dagens duktiga: Moi! Skrivit ett gyckel till vårat älskade festeri. (har dock inte sagt att det är bra)
Dagens besvikelse: Min nya tröja va för stooor.
Dagens ?: Rätt eller fel?
Dagens önskan: Snälla kom hem!
Dagens citat: "Du är en mystisk flicka Therése!"image7

Måndagens lista

Dagens outfit: Grå "Marilyn Monroe"-kjol från London, vitt linne från Filippa K, svarta leggings från NK, grön/brun randig cardigan från Junk & Luxe, svarta ballerinaskor från Vagabond.
Dagens ros: Till mig. Wihooo
Dagens ris: Till du som öppnade min torktumlare och lät mina jeans ligga där blöta!
Dagens goda gärning: Sysslar inte med sådant idag.
Dagens humör: Orolig, stressad och ledsen.
Dagens händelse: En Moccachino i solen efter föreläsningen.
Dagens låt:
Downtown train - Moneybrother!
Dagens måltid: Pasta med kyckling och någon improviserad sås!
Dagens dryck: Moccachino
Dagens kämpe: Moi, för allt jag gjort idag!
Dagens Per: Per för att han varit och tränat idag!
Dagens tv-program:
Greys Anatomy! Lika bra varje gång!
Dagens tanke: Går till mig själv!
Dagens Therése: Går till mig själv!
Dagens duktiga: Moi! Tog mig till föreläsningen!
Dagens "som vanligt": 'Måste' framför 'vill'...
Dagens mess: "God natt, försök drömma söta drömmar, trots filmen!" (från en vän efter att jag sett en hemsk film innan jag skulle sova!)
Dagens ?: Måste eller vill jag?
Dagens önskan: SNÄLLA 3AN FUNGERA!
Dagens bild: Bestämde mig nu för att visa en bild varje dag! Med en lite beskrivning! :) Åsa och jag Spanien för 2 år sedan precisimage6! Roligt vi hade!

Söndagens lista

Dagens outfit: Svart långärmad topp från Filippa K, mörkblå
jeans hängsle klänning från Tiger Of Sweden, svarta leggings från NK,
grå knästrumpor från NK, svarta skor från Replay.
Dagens ros: Till mig, från min vän!
Dagens ris: Till mig själv. Har säkert gjort ngt för att förtjäna den
Dagens goda gärning: Tog mig till en brevlåda och postade ett brev åt en vän.
Dagens humör: Orolig, stressad och ledsen.
Dagens händelse: Skrivit testamente tillsammans med Lisa. Det va festligt värre!
Dagens låt:
What I deserve - Her Majesty
Dagens måltid: En tallrik fil och två mackor.
Dagens kämpe: Moi, som faktiskt tog mig till campus trots denna hemska dag!
Dagens Per: Per för att han bangade utgång idag!
Dagens tv-program:
Navy CIS
Dagens film: Hur man blir av med en kille
Dagens Therése: Går till mig själv!
Dagens duktiga: Inte är det jag iaf!
Dagens besvikelse: Moi.. Bangade allt och legat hemma!
Dagens ?: När ska allt bli bra?

Lördagens lista

Dagens outfit: Ljusa jeans från Tiger, svart långärmad topp från Carin Wester, brun Mulberry väska och svart/vita skor från Vagabond.
Dagens ros: Går till Josse! Tack för att du alltid finns här! Love u!
Dagens ris: Inte till mig iaf!
Dagens goda gärning: Va grillmästare!
Dagens humör: Ledsen, ångest, orolig!
Dagens händelse: Vårens första grillning med mina vänner!
Dagens låt:
Private Emotion - Ricky Martin & Meja
Dagens måltid: En god grön-sallad och grillad kyckling till. Vårens första grillning! :)
Dagens kämpe: Moi som faktiskt orkade med en hel kväll med mina kära vänner!
Dagens Per: Per för att han vann på ölspelet!
Dagens tv-program:
30 days!
Dagens tanke: Går till Emelie!
Dagens Therése: Går till mig själv!
Dagens duktiga: Inte jag iaf!
Dagens "som vanligt": Klädproblem. Vad ska jag ha på mig?!?!!
Dagens mess: "Vi är grymma!"
Dagens ?: Hungrig kl 02:19. Äta eller inte äta?
Dagens önskan: Snälla Vår, stanna!

RSS 2.0