valborg

Förlåt att jag inte skrev någonting igår kväll, men jag orkade inte. Värkte överallt i hela kroppen verkligen!
Åt en jätte god kycklinggryta och kollade på House. Verkligen en lugn kväll.

Kom precis hem från arbetsterapeuten. Pratat igenom om några nya hjälpmedel hem till lägenheten. Diskuterade även rehabilitering i 8 veckor i höst. Får se om det blir så..

Måste lägga mig och vila. Är helt slut! kram

åhhhhh

Vad arg jag blir!
Trodde att jag bokade tvätttid i fredags till idag, men tydligen så godkändes det aldrig så när jag gick ner precis så kom jag inte in i tvättstugan! Ghhaa!!
Som tur är så fanns det tid imorgon mellan 10-14.

Nu ska jag laga mat! kram

utmattad

Satt i Amfi med gruppen i nästan 2 timmar. Det var så himla fint väder! Satt och diskuterade hur arbetet går. Behöver 5 stycken kvinnliga försökspersoner till bara.. Ska börja skriva på rapporten nästa vecka. Får se hur det går.
Fredric kom och mötte upp mig utanför Kårallen så köpte vi varsin glass och gick hem i det fina vädret. Hur mysigt som helst.
Däckade i sängen för nästan 2 timma sedan nu. Har så sjukt ont i hela kroppen. Orka!!

Imorgon åker vi till Västkusten. Ska bli så skönt så! Ingenting inplanerat, utan bara slappa. (Fredric ska dock plugga en del, men det gör ju ingenting.. han kommer ju fortfarande vara nära =) )

Ska försöka somna så att jag inte märker av värken för en stund! kram sålänge

tisdag

God morgon på er,

Har drömt helt störd dröm inatt.. Men ändå lyckats sova lite..
Är färdig för att bege mig till Campus. Ska ha KvTill-möte vid Kårallen. Det är strålande sol ute idag. Underbart! =)

Önskar er alla en bra dag! kram

frånvaro..

Jag ber om ursäkt för min frånvaro här igår och idag. inte direkt varit så fit for fight.

Lördagskvällen var trevlig. Var väldigt god mat på sittningen och Björn Gustavsson var så söt så =) Vi begav oss hemåt vid 12. Det är jag riktigt glad för faktiskt. Var redan då sliten. Fredric somnade direkt när han la sig ner i sängen, sötnosen. Helt utmattad..

Igår så kom Fredrics föräldrar, bror och vän förbi på fika innan de åkte hemåt. Sen låg jag och sov hela eftermiddagen. Väldigt väldigt skönt. Skönt att sen få ha en lugn och skön kväll med min älskling. Vi käkade pizza och kollade film. Lugnt och skönt!

Var på sjukhuset imorse. Träffade Nina från teamet. Hon var jätte trevlig och allting flöt på bra, men det var även ett kämpigt möte.. Somnade när jag kom hem och sov igenom hela eftermiddagen. Pratade med min läkare i eftermiddags också.. Förnyat receptet och påbörjat medicinering igen. Ska träffa arbetsterapeuten på onsdag.

Ensam hemma ikväll. Blir att bädda ner mig sängen och sen zappa tv. Ha en toppen kväll allihopa! kramar

De ELINpiska spelen

Har haft en helt underbar dag ute vid Vallamassivet. Suttit i en brassestol i 3 timmar och bara kollat på folk. På alla tävlingar. Hejat på "inklusive Thomas".. :) Jätte roligt! Kul att träffa Fredrics föräldrar igen också.
Har nu duschat och fixat håret.. Ska sminka mig och klä på mig bara. Väntar på att Fredric ska komma hem. Borde väl komma inom en halvtimma iaf.
Vet inte om jag ska ha leggings eller hela strumpbyxor på mig ikväll. Tänkte kolla vad Fredric tycker när han kommer hem. =)

Här kommer några bilder från tidigare idag.

Natta, Reggi, Sandra och Thomas

Thomas



Fish-fight

Mitt hjärta och jag

Hoppas att ni alla får en underbar lördags kväll! kram på er

morning

Hoppas att ni alla sovit gott.. Fredric var hemma redan strax efter 4, jag hade inte ens somnat än.
Vaknade vid 8 och har inte kunnat somna om. Känner mig dock fortfarande riktigt riktigt trött.
Torkat bort en massa öl som spilldes här hemma igår och nyss ätit frukost.. Ska åka och hämta Fredric föräldrar om ungefär 2 timmar. Innan dess ska jag gå ut med alla öl-burkar och -flaskor, duscha, komma på vad jag ska ha på mig. :P
Ser inte riktigt ut att vara kanon väder idag. Men det är iofs väldigt skönt att det inte regnar. Alltid något :P

Ikväll är det finsittning. Jag ska ha på mig en helt fantastisk klänning från Filippa K! =) Visar bilder sen.

Nej nu ska jag sätta fart. Om ni är i Linköping idag, kom förbi Vallamassivet =) Kommer bli roligt!

kramar

Våga Toga

Ligger nu äntligen i sängen.. Kom nyss hem från Konsert & Kongress.
Haft en bra kväll! Hämtade Niclas och Rickard runt 9. Satt sedan här hemma till nästan 12 och snackade bara.. Jätte kul att hänga med dem. Få lära känna dem lite bättre..
Sen drog vi ner på stan. Sprang på mitt hjärta direkt i garderoben. Rickard och jag hängde lite på dansgolvet. Körde lite moves :P
Blev dock inget hoppande i hoppborgen, men känner nu att jag är riktigt glad över det.. Usch va det värker!

Nä, här kommer lite bilder. Sen ska jag försöka sova! Fredric är troligen hemma om 2 timmar bara.. Mys!



Rickard och Fredric

    Per och Mannerhagen


Nä nu bråkar allting.. Jag ger upp.. Fixar imorgon istället! Natti Natti!!

fredag

Sitter just nu vid vårat köksbord iklädd toga och mest väntar :P

Haft en riktigt skön dag. Var nere på stan en sväng. Lämnade in telefonen på lagning och ringde Barra desperat innan och bad att få låna hans i ett par veckor, vilket gick bra :)
Gick med Jäger till trädgårdsföreningen och drack en latte. Åkte sen till campus och satt i Amfi med Barra, Kricke, Erica och Joel mm. Riktigt najs. CM hade fredagspub och några spelade. Lät väl sådär, men det var lite charmigt! :P
Var helt fullt med folk i Amfi! Helt underbart!

Nu väntar jag på att Niclas och Rickard ska anlända till Linköping och sen blir det förfest någonstans. Vet inte vart än.. Men senare blir det TOGA! Inte så jätte ball att gå dit och inte dricka, men det blir nog okej. Får se min plutt en liten sväng iaf! =)

Ha en toppen kväll! kanske skriver när jag kommer hem. Blir inte sent!

kramar

en sån vacker dag!

God morgon på er,

Hoppas att allt är bra och att ni sovit gott! Fick äntligen träffa mitt hjärta igår kväll. Han kom hem runt halv 12. Somnade inte långt därefter. Så himla glad att han kunde sova inatt. Min lilla plutt =) heehe..

Ute skiner solen! Ser riktigt riktigt varmt ut idag! Jag ska ta mig ner till stan och försöka hitta en sak till min outfit imorgon kväll. Försöker få tag på Manne och kolla om han vill fika med mig på stan.. Hade varit najs..

Nej nu ska jag försöka plocka ordning här och sen äta frukost! Hoppas ni alla får en kanon dag i det vackra vädret!!

tillbaks i linköping

Hej på er,

Är tillbaka i Linköping nu, efter en JÄTTE seeg hemfärd. Läste en del ur "The game" av Neil Strass. Den är intressant kan man säga.. Inte riktigt bestämt mig vad jag tycker än, men det kommer väl.

Igår så åkte mor, syster och jag upp till Magnus och G-B och fikade. Va kul att träffa dem. Väldigt länge sedan. Magnus hade fått tag på en iphone så jag satt och lekte med den =) Riktigt riktigt ball telefon.. heheee, teknikfreaket :P
På kvällen så grillade vi hamburgare. Jag åt kyckling. Det var så himla gott! Sen satt vi bara och snackade. Missade dock ÅREST FEST!!! Den omtalade "BADHUSFESTEN!" Man har en enda chans att gå på den.. Det år man är festerist, och jag kunde inte :( Jätte jätte trist.. Jag som längtat i 1 års tid!! Jaja.. inte så mkt att göra tyvärr..

Lyckades faktiskt sova HELA natten. I över 8 timmar. Hur skönt som helst. Vaknade utvilad imorse. Vet inte när jag gjorde det senast.

Mor och jag åkte in till stan runt halv 10. Hittade ett lila linne, ett par beiga chinos, en sjal med färg "Toffsar" från hm & unicef och ett par leggings. Älskar verkligen byxorna. Kommer bo i dem i sommar! =)

Sen jag kom hem till Linkan så har jag tvättat och bäddat rent och även rensat ut alla vinterkläder från garderoben. Tänkte gå upp med det till förrådet och ta ner sommarkläder, men jag orkar inte det idag. Har JÄTTE jätte jätte jätte ont nu. Det åkte även ner en massa jeans i väskan som ska upp.. Kommer inte i dem längre :P hahaa.. Pinsamt men sant.. Äsch, jag känner mig mkt mkt mer hälsosam idag än vad jag någonsin gjort och jag vet att jag även ser mer hälsosam ut. Kan ju dock erkänna att jag saknar att vara jätte mager och ha minsta storlek i allt, men då kunde jag inte äta all god mat som jag äter nu. =)

På tal om mat :P Har inte ätit sen kl 11.. Ska ta och laga mat nu, fixa med sista tvätten och sen svimma i soffan!

puss på er!

onsdag

Varit vaken i ett par timmar.. Kom dock inte upp förrän nu.. Låg i sängen och kollade på film imorse. The heartbreak kid. Den va ingen höjade alls..

Solen skiner ute idag igen, men det kändes inte så varmt.. Vet inte vad jag ska göra idag.. Kanske upp till Uddevalla med mor och hälsa på G-B. Får se om jag orkar bara..

Nu blir det frukost! =)

min kära vän

Vad underbart det var att umgås med dig idag. Saknat dig som skrutt =)
Så himla fräsch också! Solbränd, snyggt klädd (som vanligt) och bara allmänt cool! Vi satt på altanen i ett par timmar och bara pratade, (och åt jätte god sushi). Om precis allting! Hennes resa, livet, plugget, framtiden. Lika lätt som vanligt! Älskar dig vännen och det ska bli så härligt att vara i samma stad som dig i sommar =)

Annars har det inte hänt mycket idag. Var iväg och fikade med min mor. Men min morotskaka som jag skulle äta smakade inte så gott.. Sen har jag tillbringat resten av dagen i sängen. Ingen höjdare idag. Bläää! Jag spyr på denna helvetes värken! Orkar inte mer. Vill bara ge upp..

Nä, jag ska lägga mig och försöka sova.. Annars så blir det film.. Gonatt allihopa!

kram

vart är värmen?

Inte alls lika varmt idag.. Än iaf.. Solen skiner dock och det är inte ett enda moln på himlen. Härligt! =)
Sovit jätte dåligt inatt. Ska sätta mig ute en liten stund, sen så ska jag åka ner och handla fika till Natha och mig.. Kanske kan sitta ute? Hmm..

hoj på er!

snart tisdag

Ligger i sängen med datorn i mitt knä. Syrran och Niklas kom precis hem från IFK-AIK.. Självklart så vann IFK! =)
Jag känner mig jätte trött verkligen, vill bara sova, men troligen så kommer det väl ta ett par timmar, med tanke på hur min kropp mår nu.. Fy fan.. Jag pallar inte mer!!! Vill bara ge upp..

Imorgon blir det lika lugnt som idag.. (Är så rädd att ni ska tro att jag är en jävla latmask.. jag är verkligen inte det, men jag kan knappt röra mig).. Sen kommer Natha förbi på eftermiddag. Vad underbart det ska bli! Saknar henne så sjukt mycket! Inte träffats sedan förra sommaren! Snacka massa massa skit imorgon! =)

Nä nu ringer min älskling! =) Natti på er!

måndag

Fortfarande inte ett enda moln på himlen. Så himla skönt! Satt ute i kanske 2 timmar idag. Åh vad underbart! Målade mina tånaglar, fixade med syrrans inbjudningskort till hennes student och bläddrade i tidningar.
Jag gillar inte måndagar i vanliga fall, men denna har faktiskt varit skön!
Blir så bortskämd här hemma så.. Jätte god frukost, lyxig lunch och lyxig middag.. Inte att vi inte lagar lyx mat hemma, utan det är bara så himla skönt att slippa laga allting själv och att diska efter sig :P
Zeke tycker att det har varit för varmt idag, så han har legat inne och sovit hela dagen.. Sötnosen.

Ikväll blir det nedbäddad i soffan framför tvn.. Mina leder värker så himla mycket. Suck.. Saknar mitt hjärta.. <3 Riktigt tomt utan honom..
Imorgon ska det bli minst lika fint väder, så då blir det ännu en dag ute i värmen!

Nej nu blir det zappande.. ha en bra måndags kväll!

underbara väder

Har nytt gått upp ur sängen, här på västkusten och det är så himla fint väder!! Nästan ofattbart!
Mamma är ute och går nu, men när hon kommer tillbaka ska vi äta långfrukost ute på altanen.. =)
Ska ligga där ute hela dagen och inte göra någonting!!

Ha en fin dag i det underbara vädret! Kramar

helt slut

Har nyss kommit hem efter att ha handlat lite mat. Hela min kropp värker.. Bläää!
Köpte en skvallertidning till resan till Göteborg imorgon, och godis till ikväll.. Myskväll med hjärtat, innan jag försvinner i ett par dagar. Han kommer ha hur mycket att göra som helst, så lite skönt ska det bli att komma härifrån. Kommer knappt träffa honom om jag stannar här hemma.. Och sen är det ju ändå bara 3 hela dagar..
Ska verkligen bara ta det lugnt och inte göra någonting.

Hoppas ni har en bra lördag..

mätt

Åh vad jag är mätt! Fredric och jag åt jätte god tacos för ungefär 1 timma sedan, med jätte god guacemole.. =) Me like!
Nu sitter han och pluggar inför tentan nästa fredag, och jag ligger i soffan och zappar runt.

Åkte och solade förut, men det var något fel på det solariet för fläkten gick inte att stänga av, så det var typ halv storm där.. Usch vad jag frös. Inte det bästa för mina leder. Det blev en låång och varm dusch när jag kom hem.

Har varit JÄTTE fint väder idag. Runt 13 grader. Underbart. Ska bli ännu bättre nästa vecka, så jag ska ligga ute på altanen hemma på västkusten i ett par dagar och bara vila. Ska bli så himla skönt! Zeke har tydligen tagit över mitt rum hemma. hehee, han är så söt!

Ångrar att jag inte hyrde några filmer när jag var iväg och solade. Hade varit skönt att bädda ner sig och kika på något lätt och underhållande. Det är ju bara hockey på tv ikväll. Suck! Ska kolla med hjärtat om han vill spela spel när han pluggat klart..

Ha en toppen fredagskväll! xoxo

fredag

sorry att det inte skrevs något igår.. Låg i sängen och försökte mest ta mig igenom hela dagen.
Pratade dock med Natha som äntligen är hemma i Sverige igen! Blev ett långt samtal om hennes resa.. Hon ska försöka komma förbi mig nästa vecka när jag är hemma på västkusten! Hade varit väldigt roligt!
Hemfärd blir det alltså. Troligen på söndag till torsdag. Ska bli skönt.. Men ensamt utan mitt hjärta.. Kommer ju ändå inte se honom något, om jag stannar här, så då känns det bättre att åka, för jag vill verkligen inte vara själv om dagarna nu när jag har såhär ont..
Fick svar från min läkare som jag jagade i måndags.. Fick en telefontid om 1,5 vecka!! Det är sant! HELT STÖRT ju! Blir så himla arg, ledsen och frustrerad.. Tyvärr inget att göra år saken, som vanligt.. Men ändå.

Jag ta mig upp nu och duscha.. Ingen träning idag.. Men ska ta mig iväg och sola, så att jag får 20 minuters värme iaf!

hoppas alla ni får en bra dag.. xoxo

onsdag

Det kliar jätte mycket i min hals.. Knaprar tabletter, men det hjälper inte direkt..
Mina höfter är riktigt illa idag. Varje minsta steg gör så himla ont. Känner att jag ser ut som en 90 årig tant som traskar runt.
Var iväg och solade. Det var så himla skönt! Önska att jag hade kunnat ligga kvar där i i ungefär 5 timmar..

Fick läst lite av en artikel med.. Gick riktigt seegt dock. Inte lätt att koncentrera sig när det värker som fn i hela kroppen!
Har precis duschat efter träning och solning. Ska lägga mig i soffan nu med filt. Riktigt mör i kroppen idag.

Ikväll blir det kyckling i ugnen med ris. Och en kall sås av något slag till.. Ska bli gott. Börjar bli lite hungrig faktiskt..

Hoppas ni haft en bra dag :)

skit dag

Hade satt klockan på 8 imorse och gjorde verkligen allting för att försöka ta mig upp, men det gick inte. Missade ännu ett handledningsmöte och massa plugg. Helvetes jävla skit!!! Pallar inte dethär längre..
Klarat av ett av två läkarsamtal.. Den andra läkaren hade bytt telefontid, bara sådär. Varför liksom? Sjukt onödigt tycker jag iaf..
Ska ta och äta frukost nu.. Sen sätta mig och läsa KvTill.. ha en bra dag..

kram

kallt och dant..

Haft en otroligt lugn kväll.. Så skönt så!
Kom aldrig iväg med cykeln, för den kom tyvärr inte in i bilen :/ Får försöka fixa det nästa vecka någon dag..
Allt är nu tvättat och klart. Det är så underbart med nytvättade lakan och handdukar. Luktar så himla gott! =)

Imorgon ska jag försöka ta mig till Campus en liten stund. Måste plugga KvTill!!!!
Och sen jaga massa läkare. Suck!! Att man alltid måste jaga dem!!!
Ska även åka iväg och sola imorgon eftermiddag, för att bli varm i kroppen. För en liten stund iaf..

Sov så gott allihopa!

kram

tisdag

Varit vaken sen 7 imorse, men kom tyvärr inte upp ur sängen förrän vid 11. Det är svårt att förklara det där, med att inte komma upp. Stel i lederna, värk vid varje minsta rörelse..
Sen har jag inte gjort så mycket. Diskat och plockat i köket, ätit lunch med Fredric, tränat..

Ska tvätta senare idag, nya festeriet kommer och hämtar alla saker som vi har i vårat förråd, som tillhör KrogVet. Det ska bli så himla skönt att bli av med allting!
Ska även åka och lämna in min cykel, som Fredric lyckades göra punka på på BÅDA däcken samtidigt.. Imponerande :P Hade varit skönt att få fixat till cykeln nu när våren typ är här..

Ska hoppa in och duscha nu efter träningen!

Kram på er

lilla engla!

Hoppas att du har det bra i Nangijala Engla! Må du vila i frid!


måndag

Måndag igen. Och så himla mycket att göra denna veckan med. Frågan är hur mycket som kommer att göras..
Ännu en sömnlös natt har det varit, med massa massa värk. Ringde sjukhuset imorse och de sa att läkaren skulle återkomma. Pallar inte ha det såhär..
Massa massa KvTill som vanligt.. Usch vad dåligt samvete jag har att jag inte är med hela tiden..

Åhh nu börjar det regna också! Fan fan fan vad jag hatar vädret i detta land..

Alla lag till ELINpiaden är slutsålda nu.. Va roligt för dem! =) Hoppas bara på bra väder så att mkt folk kommer och tittar..

Hoppas att ni får en bra måndag allihop! :)

kramar


söndag

Solen skiner ute och det är faktiskt riktigt skönt ute! Önskar att det fanns lite bänkar här runt omkring som man kan gå ut och sätta sig.

Idag har sett ut som vanligt. Tränat, solat solarie, diskat, plockat.. Även försökt jaga folk till vårat forskningsprojekt. Skickat iväg mail till 10 personer idag. Hoppas att någon av dem kan iaf.

Imorgon spelar Backstreeet Boys i Stockholm och jag vill så gärna gå :P Visst, säg att jag är en tönt.. Men de var mina största idoler när jag växte upp.. Varit på 5 konserter med dem, träffat dem 3 gånger. Känner liksom att jag "måste" se dem :P hehhee.. Tyvärr har jag ingen som vill gå med mig.. (Fredric hade följt med om de inte hade haft biljettsläpp och allt sånt.. Mitt söta hjärta som gör allt för mig =) Love him!) Får väl se dem någon annan gång.. (om det blir några fler turnéer).

Ska ta en macka och äta nu. Börjar bli hungrig, men middag blir det inte förrän Fredric kommer hem..

kram på er

sömnlös natt

Ännu en natt utan någon sömn. Jag är helt utmattad och har så himla ont.. Tror jag har duschat i 3 timmar inatt, för att försöka bli av med lite värk, men inte har det hjälpt..
Fredric ligger fortfarande och sover.. Så söt så! =)

Blir frukost när Fredric har vaknat. Sen åker jag iväg och solar tror jag när Fredric ska iväg till Campus och fixa inför biljettsläppet imorgon..

hoppas ni får en bra söndag! kram

sjuk

Tror jag håller på att bli "vanligt" sjuk.. Fryser, kallsvettas, nyser. Inte så himla ball.
Blivit en riktigt lugn dag. Inte så roligt med två sjukdomar.
Dock så har jag tränat. Det var ju inte det bästa, men jag kände mig inte så "vanligt" sjuk innan, dock efter.
Har sytt på märken på både Fredrics och min overall, spelat texas hold'em med hjärtat (jag vann=) ).

Lagar mat nu. Blir kyckling i ugnen, med ris. Ska bli så gott! Är hungrig nu..

kram

regn...

Lördag lunch och det är typ snöblandat regn ute. Suck! Kan det aldrig bli riktig vår och sommar??
Ätit långfrukost idag med Fredric.
Gårdagen blev lugnt..
Åkte iväg och solade för att få värme och försöka bli lite mjuk i mina leder. Det var så himla skönt! Önskade dock att jag låg på en strand i något varmt land och inte att jag 20 minuter senare kom ut till ett blåsigt och kyligt Linköping.. Men man får väl försöka nöja sig med det man får..
När Fredric kom hem vid 7 så köpte vi pizza och zappade på tvn. Somnade tidigt. Väldigt skönt!

Hoppas att ni hade en trevlig kväll igår och ha en bra lördag. kram

uttråkad

Jag är så himla uttråkad. Man blir verkligen det av att ligga hemma och inte kunna göra någonting.
Jag har dock tränat Pilates i 40 minuter idag. Alltid något. =) Och pratat massa med Fia! Hon är lika uttråkad som jag är.
Vädret har varit kanon verkligen, men har det börjat mulna på och känns som om det blivit kallare också. Inte roligt..
Funderar på vad jag ska laga till miggdag ikväll.. Har idétorka. Kanske kyckling i ugnen? Hm, gott och smidigt att göra.. Får väl se vad sambon är sugen på också! :)

Jag förstår inte hur jag kan frysa så himla mycket!! Måste koka thé! :)

kramar

Äntligen fredag

Vart tog gårdagen vägen? Gick och la mig för att vila igår em och somnade så gott. Vaknade dock inte förrän 3,5 timma senare. Men oj va det var värt!
Lagade då god mat tillsammans med Fredric som nyss kommit hem..
Vid halv 12 bestämde vi oss för att titta förbi DÖMD iaf.. Jag är både glad och arg över att vi gjorde det..
Det var riktigt riktigt najs. D-Group hade gjort allting så sjukt bra!! Riktigt stolt över dem :P Och tänk så underhållande det var att kolla på 900-1200 fulla studenter sjunga med till Mora Träsk :P hahaa.. Det var verkligen riktigt riktigt roligt..
Gick kanske hem vi 2. Sen hade jag så ont att jag inte somnade förrän vid 7 imorse.. Inte det roligaste vill jag lova.. Låg i duschen kanske i 1,5 timma för att försöka mjuka upp kroppen, men ingenting hjälpte...

Varit vaken nu i över 1 timma, för Fredric gick upp för att bege sig till föreläsning.. Ska lägga mig och försöka somna om en stund till.. inte så himla pigg efter 2 timmars sömn vill jag lova.

Hoppas ni hade en trevlig torsdags kväll igår, och att ni får en bra start på fredagen! :)

xoxo

Torsdag eftermiddag

Solen skiner lite ute idag.. Ser ut att vara rätt så skönt ute också! Hade velat gå ut och sätta mig på en parkbänk och bara vara.. Vad skönt det hade varit!
Istället är jag fast i lägenheten... Har duschat och gjort iordning mig idag..  Även om jag ej kommer härifrån så är det rätt så skönt att få det gjort. Så man inte går runt u myskläder hela dagen, hur skönt det nu än kan vara..

Igår kväll blev det jätte lugnt. Somnade i soffan vid 8, men vaknade lagom till Top Model. Fredric var inte hemma förrän kvart i 10 typ..
Idag har jag plockat lite här hemma, ätit lunch och nu har jag även fått hem senaste numret av ELLE. =) Kan ju knappast bli en bättre torsdags eftermiddag. (utifrån mitt utgångsläge iaf..)

Ikväll är det DÖMD. Viva la Dömd.. Och va jag vill gå.. Kommer ju troligen inte bli så.. Som vanligt :( Missar allt roligt. Badhusfesten som jag har sett fram emot i 1 års tid kommer jag inte kunna gå på, eftersom jag inte får dricka. J*vligt roligt.. =( Inte så ball längre.. Vill gå ut och ha roligt. Dansa, flumma runt och umgås med folk! Måste jag straffas så himla hårt?

Ska lägga mig och vila min kropp en stund! Hoppas att alla har en bra dag! kram

VÄRK

Usch.. Trodde ändå att dagen skulle sluta bättre än igår, men det är lika illa om inte värre idag än vad dt var igår.. Det är kallt ute, regn, det är rått. Vad jag inte gillar Sverige! Vill inte bo här. Jag vill bo i ett varmt land, där det aldrig är kallare än 25-26 grader! Hoppas att sommaren blir okej iaf.. Och inte regnar bort som den gjorde förra året!

Åh jag måste bestämma vad det blir för mat för kvällen. Fredric är på möte och kommer inte hem förrän om typ 1-1,5 timma. Tänkte ha något gott klart då.. Hm.. Får fundera en stund till..

J*vla hockey på tv ikväll.. Inget bra alls ikväll på tv.. Kanske ska få mitt hjärta att spela spel med mig om han orkar.. Om han pallar att bli slagen :P

Ha en toppen kväll!!! kram

tvätt

Precis börjat tvätta.. Det är så HIMLA tråkigt.. Har så himla mycket tvätt också.. Kommer ta HELA eftermiddagen.. SUCK!
Om 1 timma kommer Fredric hem och då ska vi äta lite mellanmål. Åt en lätt lunch vid 12, men Fredric har ju möte hela kvällen, så det blir en lätt mellanmål så att vi klarar oss till senare! :)
Han ska ta med sig massa kärleksmums till sitt möte idag! =)
Jag ska iväg och hjälpa Katta med en sak vi 6 halv 7.. Annars blir det bara tvätt för mig idag. Är fortfarande riktigt sliten och öm i kroppen efter gårdagen..
Ska fortsätta med mitt tvättberg!

kram

redan onsdag

Vad snabbt veckorna går.. Nästan skrämmande. Redan onsdag, och det känns inte som om jag fått gjort någonting viktigt alls denna veckan! Har väl egentligen inte haft så mycket val, för jag har ju inte direkt KUNNAT göra någonting.. Men det är svårt att acceptera det ibland.. Eller rättare sagt väldigt ofta.

Har sovit riktigt dåligt inatt.. Min älskling var helt slut igår, så han somnade direkt. Sötnosen! :)

Fredric och jag fick inbjudningskort idag till pappas 50 års fest. Part part! :P

Ska hoppa in i duschen nu och försöka mjuka upp mina leder. Sen ska jag försöka läsa lite artikel och sen tvätta!

Visar en fin bild på mitt hjärta :)



Ha en toppen dag!


tuff kväll

Usch vad jobbig denna kväll har varit. Har haft så himla ont! Värken bara maler ner i mina leder. inte det roligaste.. Har bara legat helt stilla och haft ont hela kvällen. Kollade House.. Åt lite..
Precis tagit en låång varm dusch.. Ska krypa ner nu och försöka sova.. Får se hur det går.. :(

Imorgon blir det JÄTTE lugnt.. Eller det beror ju på hur jag mår, men jag ska försöka sova ut iaf! Varit en riktigt tuff dag. Sådant brukar straffa sig med mer värk.. Tyvärr..

Gonatt alla!

Kallt

Usch vad jag fryser.. Ligger nedbäddad i soffan med tjock tröja och filt, men det hjälper inte..
Kollar på So you think you can dance! Roligt =) Undra om Tobbe från Lets Dance går vidare.. Hoppas på det :)

Har bakat jätte goda kärleksmums nu ikväll! =) Kände att jag behövde lite "terapi" :P Väldigt väldigt god terapi också :P hehee..

Nä nu måste jag koka thé för att bli varm igen! puss hej

Besiktning

Vad skönt att bilen gick igenom :P Utan problem också =) Hade väl egentligen blivit förvånad annars, men ändå :P

Åh va trött jag är nu.. Helt slut i hela kroppen.. Storhandlat och varit hos my shrink.. Utmattad.. Precis landat i soffan. Fredric ska iväg snart och hänga upp lakan på Campus. Sen blir det att laga mat..

MÅSTE vila nu.. kram på er

Mors födelsedag

Grattis grattis grattis söta mor! Hoppas att du får en toppen dag!!

Sovit kontigt inatt.. Drömt konstigt.. (Kanske inget ovanligt men ändå :P)
Har jätte ont idag med.. Seegt. Har inte tid att vara sängliggande. Verkligen massa massa massa plugg som måste göras.. SUCK!!!

Idag står det mkt på schemat.. Psykologbesök, besiktning av bilen och sen stor handla med Fredric.. Ska bli skönt att få en full kyl igen! =) Oh, får inte glömma att lämna tillbaka filmerna idag heller..

Ska hoppa in i duschen nu och sen göra ordning i köket innan jag drar..
Ha en bra dag!

Värk

Jag är helt slut.. Även om jag inte har gjort någonting idag.. Legat i soffan hela dagen. Lagat lite lunch, men inget mer.
Har så himla ont. Det är så utmattande.. Jag orkar fn inte mer nu..
Pratat jätte länge med min mor i telefon. Om allt och inget. Även ett par samtal med älskade Fia! Tänker på dig! Du är bäst vännen!!!

Blir tyvärr ingen invigning för min del ikväll.. =( Vill ju se bambi gyckla och ordna saker för dem!!! Men men.. Det är ju inte direkt så att jag kan göra någonting.. De har ju en liten del av mig där eftersom jag gjort den otroligt goda kladdkakan :P (tog en bit som jag ska äta ikväll :))

Fredric sitter bredvid mig och spelar data.. =) Min älskade älskling.. Love you!
Hm, undra vad vi ska äta ikväll? Melon blir det iaf till efterrätt! Hockey på tv ikväll.. Suck va trist..

Ha en trevlig kväll allihopa!!! kramar

Hemska måndag

Varit vaken i typ 2 timmar, men vad hjälper det? Har så fruktansvärt ont! Verkligen ingen bra dag..
Kl 9 va det KvTill, sen ikväll FF-Möte och sen invigningen.. Jag får bara inte missa.. Men nu kan jag knappt röra mig så jag har väl inte så mycket val..

Igår kväll så bakade Fredric och jag scones. Det var så himla gott! Kollade på vår tredje film som vu hyrde, men den va sådär.. Massa massa poker i den, så Fredric var nöjd ;)

Nä ja ska försöka få i mig lite frukost..

Ha en toppendag!

TRÖTT

Blev inte så mycket vila för min del.. Bakat en JÄTTE stor kladdkaka tills imorgon. Mums va gott den lukar! Vill ha =)
Storstädat, verkligen STORstädat! Rensat min dator!
Fan vad jag ångrar mig nu.. Usch va ont jag har.. Skulle verkligen inte gjort allt det...
Fredric kom hem för typ 30 minuter sedan. Åt lite mat ihop.. Ska baka scones ikväll =) MUMS till det med!

Nä, NU ska jag verkligen gå och lägga mig och vila.. Om jag ens kan ta mig till sängen.

kram på er

orka

Det går riktigt riktigt segt vill jag lova! Fått läst ett par sidor, men det tar emot.
Fått ätit lite frukost, bakat sockerkakan och gjort iordning i köket. Har ont! (#$%¤#)
Pga skitvädret ute så kan man ju inte gå ut för att få lite frisk luft.
Ska lägga mig och vila lite och sen försöka läsa ett par sidor till. Det är så himla frustrerande när man inte kan koncentrera sig mer än typ 1 timma..

söndag

Godmorgon på er! :)
Varit vaken i nästan en timma, men kan inte påstå att jag har kommit så långt! :P Har nu iaf ställt iordning datorn med kollegieblock bredvid för att börja sammanfatta artikeln. Snark va jag är opepp!
Blir nog att diska först! :P Oh, jag ska ju baka idag! =) Massa kladdkaka till Bambi-invigningen imorgon + sockerkaka till testpersonerna i KvTillen imorgon.. Va mkt det helt plötsligt stod på dagordningen! ;)

Ha en toppen söndag så ska jag sätta igång med plugget..

myskväll

Har haft det jätte lugnt och skönt ikväll..
Var ute och gick i kanske 45 minuter. Var mycket kallare än vad vi trodde, men ändå väldigt friskt och skönt ute..
Filmen som vi ville se på bio gick bara kl 15, vilket vi hade missat tyvärr så vi åkte iväg och hyrde filmer istället! 3 stycken. 2 av dem såg vi nu ikväll. Hairspray och Michael Clayton. Åh va bra Hairspray va! =) Michael Clayton också, men inte alls samma slags film. :)

Imorgon ska Fredric affischera för ELINpiaden och jag ska läsa KvTill-artikel. Suck.. inte så pepp men det måste göras...

Hoppas ni haft en lika toppenkväll som vi har! :)

Har fått rosor! =)

Har nyss avslutat ett spel-parti med mitt hjärta och klart att jag vann! =)

Åt en jätte lång och mysig frukost med Fredric när han kom hem. Sötnosen hade köpt JÄTTE fina rosor till mig! (Visar senare..) 11 månader idag. Love!!

Nu ska vi ut och gå i det skumma vädret.. Ha en fortsatt toppen lördag!

Lördag morgon

Nyss tagit mig upp ur sängen.. Verkar vara helt okej väder ute idag faktiskt..

Igår em, så följde jag med Fredric till Campus och fixade lite saker sen gick vi på en längre prommis. Så otroligt skönt det var! Väl hemma igår kväll blev det god lagad mat, lite spelande och lite slappande..
Gick även på en till kvällsprommis runt 11. Det var så himla skönt ute! Visst, det var lite kallt, men inte såå farligt! :)

Inatt har jag drömt två helt störda drömmar. (lite som vanligt :P) Men de är fortfarande klara efter att jag varit vaken 1 timma! :) Första var att jag blev president i USA.. Hahaa.. Kom in samma dag som valet och jag vann med typ 70% av rösterna.. Det ni! ;)
Sen drömde jag om Thailand.. Åh vad skönt det ska bli!!! Skönt att slippa nästa vinter här! Istället skall mor, far, syster, Niklas, Fredric och jag tillbringa jul och nyår på Koh Lanta HÄR! Riktigt riktigt najs skall det bli =)

Nä nu ska jag hoppa in i duschen. Fredric är iväg och handlar god frukost! Mums, jag börjar bli hungrig! Ikväll ska vi på bio! Mys mys..

Have a good day!


ELLE

1 månad efter min beställning av prenumeration av ELLE kom den äntligen idag.. PERFEKT dag!
Har gjort lite KvTill jobb nu, ska läsa och sammanfatta artikel i helgen.
Nu ska jag bädda ner mig i soffa och bläddra i ELLE! =)

kram

fredag morgon

Solen skiner ute och det är äntligen fredag. Kan väl knappt blir bättre? Frisk så hade det väl varit kanon, men allt kan man ju inte få.
Jag har drömt så stört kontigt inatt. (Det brukar jag iofs göra, men det va extra inatt..) Man är liksom förvirrad när man vaknar..
Är fortfarande väldigt väldigt svag i kroppen sen igår. Ska försöka äta en rostad macka nu så får vi se hur det går..

Helgen vet jag ingenting.. Fredric och jag skulle resa bort hela helgen, men tyvärr så gick inte det. Får ta det i sommar istället.. Vet dock exakt vad som händer för min del i helgen. Hoppas att vi kanske kan gå på bio eller något sådant imorgon! :) På söndag är det affischering för hjärtat iaf..
Själv ska jag försöka läsa lite artiklar till KvTillen.. På måndag börjar försöket! =)

Nä, ja ska käka nu.. Ha en toppen dag..

Älskade Pils! =)

Har precis varit och gycklat för alla Pils-pater.. Åh va roligt det var! =)
De är så underbara!

Sista gången för oss.. Om folk inte ändrar sig och vill gyckla på ELINpiaden..

puss

långt ifrån fit for fight

Usch, jag önskar att jag aldrig vaknade imorse nästa.. Kunde jag bara inte ha fått sova igenom hela dagen?
Har haft ont, mått illa och även kräks. Nu ligger jag i soffan och är matt och skakig.
Blev som sagt tyvärr ingen KvTill för min del idag. Ska dock försöka gyckla ikväll. Är redan 2 man kort.. Som tur är är det ju i Gasquen bara.. Inte så långt att gå direkt..

Nä nu ska jag duscha och försöka fräscha upp mig lite.

trött..

Har ingen aning om vart kvällen har tagit vägen.. Trodde dock inte att jag skulle klara av att vara vaken tills nu, för jag har varit så himla trött!!
Pratade med Fia för första gången på sååå länge idag.. Har saknat dig! =)
Fredic har varit på ett 3,5 timmars möte.. Hade maten klar när han kom hem. Mådde dock för illa, pga värken, för att kunna äta.. :(

Min duktiga syster har idag lämnat in sitt stora projektarbete och det gick JÄTTE bra.. Så stolt över dig!

Imorgon blir det KvTill igen och gyckel på kvällen. Oh va roligt det är att gyckla! =)

Ha en fortsatt trevlig kväll!

kram på er


bilder från helgen

Måste ju faktiskt visa min fantastiskt snea lugg.. Jag bjuder faktiskt på det.. Fick faktiskt gå med den så i ett dygn. Synd om mig! :)


Det är helt ofattbart för mig att någon som klipper så ens får lov att vara frisör!!


Kaffe på Da Mateo (med en RAK lugg)




Konstigt väder

Idag är det jätte konstigt väder. Ser kallt ut, mulet men så är det så himla VARMT! Skönt iofs. Ska ju inte klaga direkt! :P hehee...

Har varit på Campus och haft KvTill i en timma ungefär. Sen blev det Hemköp i Ryd snabbt för att handla lite mjölk och juice och frukt. + hämtat medicinen..
Ska slänga ihop lunch nu tills Fredric kommer hem. Blir riktig middag ikväll..

Hoppas ni har en bra dag.

Nedkopplad

Internet har varit nere här hemma i två dagar nu pga ny internetleverantör.

Var skönt att komma hem i söndags. Fredric hade städat så fint, trots att han var jätte bakis! :) sötaste. Igår hade vi en heldag bara vi. Hur skönt som helst. Långfrukost, lång prommis i det finfina vädret (våren verkar ha kommit!), spelade spel, lagade god mat på kvällen. Mys!

Idag har det också blivit en prommis, har även planerat Bambis invigning med KrogVet. Går av stapeln nästa måndag. Ska bli roligt! :)

Nä, nu är det tvätta som gäller samt matlagning! (känns som om ja inte gör annat än tvättar och lagar mat..)

Ciao

RSS 2.0