regn regn och åter regn...

Lördagens pokerturnering gick faktiskt bra.. Jag var ensam tjej =) och kom 5a!! Det är ju inte såå dåligt.. mitt hjärta satt och va så stolt över mig. hehhee!
Var riktigt duktiga i helgen.. Storstädat, storhandlat, tvättat och pluggat. Älskar när man precis varit och storhandlat. Har så himla mycket gott hemma =) Men Fredric och jag har nu börjat ett nyttigare liv. Godis en dag i veckan, göra lite situps och armhävningar varannan dag. Får väl se hur länge vi klarar det :)
Ikväll är det yoga. Ska både bli skönt och seegt. Har väldigt ont och orkar inte bege mig ut i detta jävliga väder.. Regn, blåst och rått..
Sen ska Fredric och jag äta god kyckling i ugnen.. Även tänkt göra lite guacemole och sitta och gottis-äta med nacho-chips.. Det räknas väl inte som godis? :P
Imorgon bitti så åker jag hem till Göteborg. Tänkt att Manne skulle åka med men tyvärr så kunde han inte.. Blir en lång och jobbig bilfärd hem. Måste dock ta bilen. Den ska in på service imorgon em.
Kommer sakna mitt hjärta. 3 nätter utan honom. Inte sovit en enda natt ifrån varandra sedan mitten på oktober. Men helgen kommer gå fort och my love har lovat att överraska med god mat på söndag när jag kommer hem! =)
Men han kommer ju få hem en nyfrissad snygging på söndag som vilat upp sig på spa i ett par dagar! :)
Nej jag ska återgå till att plugga lite mer idag! Sen måste jag packa...
Trevlig helg på er alla..

puss å kram

Home alone

Fredag och klockan är 20.01. Ligger nedbäddad i sängen och har tänkte att småkika på Let's Dance.
KrogVet har årets Cogtail ikväll på [Hg] nu, men jag kommer inte upp. Är tungt. Las Vegas tema. Cocktails i isglas, mingla runt med vänner, lyssna på jazz. Men vad ska man göra? Kroppen säger nej.
Blir nästan tyngre och tyngre för var dag. Alltså mentalt. Vet inte senast jag var ute en hel kväll med mina vänner och dansade och hade kul. Troligen legotrippen. Och det var ju ett bra tag sedan. Det känns verkligen inte ens värt det, hur mycket jag än vill.
Helgen är fullbokad. Får väl dock se hur mycket av det som blir av. Dock bara saker som ska göra i hemmet, så det går ju att skjuta på, eller bara fjäska med min sambo! :)
Nästa vecka bär det av mot västkusten. Håret ska stylas av min kära frisör som varit på mammaledighet på tok för länge, sen blir det spa i varberg hela helgen. Det ska bli så himla underbart! Massa behandlingar, äta gott och bara vila en massa.

Är på jakt efter en snygg klänning till vår avslutningssittning. Men det är så himla svårt! Önskade att jag hade tid att springa (mer hasa) runt i Götet på fredag och leta, men tyvärr inte.. Har dock blivit förälskad i vissa internetshoppingsajter. Sjukt bra när man är tvungen att ligga hemma och inte kan gå på stan.. :)

Nej nu tackar jag gör idag!
Hoppas folk har en mycket bättre fredagskväll än vad jag har!!

puss å kram

Long time no see

Shit va längesedan jag skrev.. Vet egentligen inte varför jag sitter här nu, men jag bara känner för det! :)
Vad har hänt egentligen?
Augusti: NolleP. Shit va roligt det var, men även slitsamt. Långa dagar. Såg inte mitt hjärta så mycket. Han gick runt i sin kanindräkt! hehee..

KrogVetet                Min älskade kanin                              Lisa kör läderlappen

September: AI. Massa massa kravall-jobb.
Oktober: Vår TentaKravall.. Sålde slut på 45 minuter. Stört roligt och shit va kul det var! Vill göra om!!!
Pontiac And The Too Tough To Die Trio spelade. Oh, va bra de var!

Lisa                  Fredrik är ett djur                               Två nöjda chefer! =)
November: Ett år äldre. Firades genom att lyssna på jazz på Flamman med några vänner. Mysigt. Fick en spa-weekend av mitt hjärta! <3
December: Syster på besök till LuciaKraballen. Visa henne studentlivet.. Sen LEDIGHET! Fredric och jag drog på roadtrip över jul. Först Ludvika, sen Trysil, sen Ludvika igen och sen hem till Linköping. Härlig jul. Kanonväder i Trysil. 1 meter snö, -2 grader och strålande sol. Kan knappast bli bättre. Verkligen lugna dagar där. Läste böcker, kollade film, badade i utomhusjacuzzin och åt massa mat. Farligt när det finns ett godisbord framme hela tiden! ;)
I Ludvika tog vi det också väldigt lugnt. Åkte upp till Falun och hälsade på en gammal vän till Fredric. Micke hade musiklektion med mig! hehee..
Dagen efter att vi kommit hem igen, så åkte vi iväg på spa i Tranås. Åh va underbart det var. Fick massage, badade varmt bad, åt fantastiskt god mat och bara massa egentid med min älskling! Fantanstiskt sätt att fira in det nya året!

Januari: Plugg igen. Suck. Det som varit så himla skönt med ledighet. Men samtigit roligt att få träffa alla igen. Anna och jag kämpade igenom oss programmeringen. Fan va grymma vi är! =)
Patetsittning på Flamman en fredagskväll. En fantastiskt härlig mellanfest i min bil med 8 medlemmar ur KrogVet. Helt underbart. Massa fulvin (för de andra), massa skratt, brittisk accent och massa snuskprat.. Hahhaa.. Oh vad jag kommer sakna er alla när vi avgår :( Snyft!

Februari: Mitt hjärta fyller år! Lyckades hitta en Piñata till honom. Shit va glad han blev. =) Wihoo! Hade fullt hus hela dagen. Först kom Players på fika och senare andra vänner till honom. Åt god tårta som jag bakat, muffins och kakor. MUMS!


Ja detta var väl den snabbaste sammanfattningen av det senaste halvåret som kunde göras :)
Livet rullar på. Massa plugg. Just nu väldigt tråkigt, men sådana perioder har väl alla? KvTillen ska bli riktigt riktigt kul när den kommer igång på riktigt. Men usch så långa dagar det kommer bli. Hur fn ska jag klara det? Har börjat se framtiden mer och mer negativt. Trist, men samtidigt svårt att inte göra det. Hur ska det gå med allt? Usch nej jag vill inte tänka på det mer..

Veckan ser rätt så lugn ut. Imorgon så blir det Yoga, torsdag KvTill samt KrogVet möte. Fredag är det Cogtail som gäller. Lördag har jag lovat Fredric att vara med på en poker-turnering här på Colonia. HAHHAA.. Han ville verkligen spela men vägrade om inte jag också var med.. Nervöst! Jag suger ju verkligen på poker! Men men, det får gå som det går :)

Nej nu ska jag göra andra saker!

puss å kram på er!


RSS 2.0